Kl. 9.00 går det løs på Tivoli Hotel & Congress. Vi slår dørene op til en HORESTA Årsdag, som skal inspirere og udfordre jeres virksomheders arbejde med bæredygtighed.

I år har vi lavet en smule om på check-in, og du vil derfor have modtaget en mail og sms med link til vores app. Heri finder du din billet, som vi scanner ved indgangen. Hav derfor gerne din telefon klar, så vi hurtigt kan få dig igennem dørene.

Du finder app’en, HORESTA, i App Store eller Google Play.

Login er den mail, som du har brugt til tilmelding.

Siddepladser

Vær opmærksom på, at du er blevet tildelt en plads på enten konferencegulvet eller balkonen. HORESTAs medarbejdere vil hjælpe dig til din plads på dagen, og det står også, hvor du skal sidde i mailen og sms’en.

Fest

Branchefesten starter med velkomstdrink kl. 18.30, efterfulgt af en - naturligvis bæredygtig - festmiddag med musik & underholdning. Festmiddagen efterfølges af bar, DJ & Sax samt live band med surprise solist, som sætter gang i ethvert dansegulv. Kl. 01.30 siger vi tak for i aften.

OBS! Gæster ved Branchefesten, der har særlige ønsker eller allergier ift. menuen, bedes venligst oplyse dette til Helle Storm på storm@horesta.dk hurtigst muligt.

 

Vi glæder os til at se hele branchen til et brag af en dag!

Se også

HORESTA ÅRSDAG 2024

Sæt kryds i kalenderen den 21. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Log ind