Danmark skal tage internationalt lederskab for den grønne omstilling. Og gøre det på en måde, som understøtter job, velfærd, eksport og konkurrenceevne. Sådan lyder regeringens ambition på miljøområdet.

Som led heri har regeringen besluttet at etablere klimapartnerskaber inden for erhvervslivets sektorer. HORESTA indgår i klimapartnerskabet for service, it og rådgivning.

I HORESTA ser adm. direktør Katia K. Østergaard frem til at deltage i arbejdet, som officielt skydes i gang af statsminister Mette Frederiksen i dag på Marienborg.

”Vi skal have respekt for ressourcerne og arbejde endnu mere effektivt på det grønne område. Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Vi glæder os til at stå for turismen og oplevelseserhvervets bidrag, for vores virksomheder gør allerede utrolig meget på dette område. Vi vil tage afsæt i den bæredygtighedsstrategi, som vi lancerer i morgen i forbindelse med HORESTA Årsdag - ”Creating SusDANEable Change” med netop bæredygtighed som tema”, fortæller Katia K. Østergaard.

Hvert klimapartnerskab får til opgave at udarbejde en køreplan, som viser vejen for sektorens CO2-reduktioner frem mod 2030.

Kinesiske kokke var tema i P1 Debat

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, var med i panelet, da DR P1 Debat tirsdag tog problemet med udnyttelse af kinesiske kokke på det danske arbejdsmarked op.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne