Danmark skal tage internationalt lederskab for den grønne omstilling. Og gøre det på en måde, som understøtter job, velfærd, eksport og konkurrenceevne. Sådan lyder regeringens ambition på miljøområdet.

Som led heri har regeringen besluttet at etablere klimapartnerskaber inden for erhvervslivets sektorer. HORESTA indgår i klimapartnerskabet for service, it og rådgivning.

I HORESTA ser adm. direktør Katia K. Østergaard frem til at deltage i arbejdet, som officielt skydes i gang af statsminister Mette Frederiksen i dag på Marienborg.

”Vi skal have respekt for ressourcerne og arbejde endnu mere effektivt på det grønne område. Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Vi glæder os til at stå for turismen og oplevelseserhvervets bidrag, for vores virksomheder gør allerede utrolig meget på dette område. Vi vil tage afsæt i den bæredygtighedsstrategi, som vi lancerer i morgen i forbindelse med HORESTA Årsdag - ”Creating SusDANEable Change” med netop bæredygtighed som tema”, fortæller Katia K. Østergaard.

Hvert klimapartnerskab får til opgave at udarbejde en køreplan, som viser vejen for sektorens CO2-reduktioner frem mod 2030.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind