På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Sinatur Hotel & Konference.

Skal hotelkæden Sinatur lykkedes med ambitionerne om både at blive affaldsfrie og CO2-positive, så er alle dele af virksomhedens værdikæde nødt til at bidrage, fortæller hoteldirektør på Haraldskær, Kari Brandsgård. Det er en af årsagerne til, at kæderne nu har stillet en række krav til leverandørerne om, hvilken emballage de afleverer varer i. Desuden får kæden kun bragt varer én gang om ugen, hvilket er med til at sænke CO2-udslippet.

Sinatur har også taget initiativ til et ambassadørkorps, hvor medarbejderne kan byde ind med gode – og bæredygtige – ideer, og se dem blive til virkelighed. Det er med til at få alle til at bakke op, og øge stoltheden i virksomheden om den fælles ambition.

Du kan se mere om, hvad BC Hospitality er lykkedes med på den bæredygtige dagsorden her, og du kan se flere videoer på HORESTAs Youtube-kanal.

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne