På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Sinatur Hotel & Konference.

Skal hotelkæden Sinatur lykkedes med ambitionerne om både at blive affaldsfrie og CO2-positive, så er alle dele af virksomhedens værdikæde nødt til at bidrage, fortæller hoteldirektør på Haraldskær, Kari Brandsgård. Det er en af årsagerne til, at kæderne nu har stillet en række krav til leverandørerne om, hvilken emballage de afleverer varer i. Desuden får kæden kun bragt varer én gang om ugen, hvilket er med til at sænke CO2-udslippet.

Sinatur har også taget initiativ til et ambassadørkorps, hvor medarbejderne kan byde ind med gode – og bæredygtige – ideer, og se dem blive til virkelighed. Det er med til at få alle til at bakke op, og øge stoltheden i virksomheden om den fælles ambition.

Du kan se mere om, hvad BC Hospitality er lykkedes med på den bæredygtige dagsorden her, og du kan se flere videoer på HORESTAs Youtube-kanal.

Log ind