På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med BC Hospitality Group.

Når BC Hospitality Group bygger et hotel, så bygger de det bæredygtigt. Her er det nye Hilton-hotel i koncernen ingen undtagelse. Det bliver nemlig DGNB Sølv, som er en bæredygtighedscertificering for bygninger, der også vægter miljø, økonomi og sociale forhold.

På HORESTA Årsdag indgik BC Hospitality i en af de seks inspirationscases om grønne initiativer fra den danske branche. Foruden det bæredygtige fokus i byggefasen fremhævede direktøren Allan L. Agerholm og Group CSR-manager Mireille Jakobsen virksomhedens arbejde med at nedbringe madspild. Her vejes alle rester, og madspildet gøres op i kroner, så medarbejderne kan arbejde med at nedbringe spildet og holde øje med den faktuelle udvikling.

Du kan se mere om, hvad BC Hospitality er lykkedes med på den bæredygtige dagsorden her, og du kan se flere videoer på HORESTAs Youtube-kanal.

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Log ind