På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med BC Hospitality Group.

Når BC Hospitality Group bygger et hotel, så bygger de det bæredygtigt. Her er det nye Hilton-hotel i koncernen ingen undtagelse. Det bliver nemlig DGNB Sølv, som er en bæredygtighedscertificering for bygninger, der også vægter miljø, økonomi og sociale forhold.

På HORESTA Årsdag indgik BC Hospitality i en af de seks inspirationscases om grønne initiativer fra den danske branche. Foruden det bæredygtige fokus i byggefasen fremhævede direktøren Allan L. Agerholm og Group CSR-manager Mireille Jakobsen virksomhedens arbejde med at nedbringe madspild. Her vejes alle rester, og madspildet gøres op i kroner, så medarbejderne kan arbejde med at nedbringe spildet og holde øje med den faktuelle udvikling.

Du kan se mere om, hvad BC Hospitality er lykkedes med på den bæredygtige dagsorden her, og du kan se flere videoer på HORESTAs Youtube-kanal.

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne