Før der tages hul på programmet af talere til HORESTA Årsdag den 14. november, slår vi dørene op til en fantastisk Community Pavilion, hvor leverandører og samarbejdspartnere til erhvervet står på spring for at inspirere og underholde. Når du ikke hele vejen rundt inden programmet starter, kan det selvfølgelig også nås i både pauserne, eller efter lyset slukkes i salen.

Men faktisk kan du tyvstarte på oplevelsesuniverset allerede nu. MK Illumination har lavet lysinstallationer over hele verden, og sender I et billede af jeres virksomhed giver de et gratis bud på, hvordan jeres bygninger vil se ud i den vildeste juleudsmykning. Send billedet af jeres virksomhed til Helle Lund Storm på [email protected].

På dagen vil der være masser af fest, mad og drikke, når I udforsker de mange boder. Ved boden for vores nye brandingkampagne ’Hospitality Career” kan du se en række af branchens største talenter sable champagne og åbne østers. Og selvfølgelig er der smagsprøver på begge dele.

Bæredygtighed skinner også igennem hos udstillerne. Conscious Convenience står blandt andet klar til at måle jeres virksomheds klimascore, hvis I udfylder dette skema. Kom forbi standen og hør, hvordan du kan benytte klimascoren til at skabe vækst for din forretning.

Og så må du ikke glemme at besøge vores grønne photo booth og få et minde med fra dagen.

Du kan se alle sponsorerne og læse mere om dagen på www.horesta-aarsdag.dk.

Har du stadig ikke tilmeldt dig årsdag og branchefest, er det ved at være sidste chance, da der snart lukkes for tilmeldinger. Tilmeld dig her.

HORESTA ÅRSDAG 2024

Sæt kryds i kalenderen den 21. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind