Rejsende efterspørger i højere grad luksuriøse rejser, og det estimeres, at markedet vil stige med 6.4 pct. og generere 1154 millioner dollars inden 2022.

Samtidigt er rejsende blevet mere opmærksomme på at skabe bæredygtige løsninger, der volder mindst mulig skade på omgivelserne. WSP’s har med sit projekt Design Studio planlagt at producere æstetiske bæredygtige ‘pods’ ved navn Tetra Hotel.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ligesom det tidligere udviklede og prisvindende flytbare kontor pod Tetra Shed, bygger pods’ene på at være flytbare og kan dermed produceres ét sted og flyttes rundt på udvalgte destinationer – helt uden at påvirke den omkringliggende natur.

Udover sine imponerende 19 meter og innovative arkitektoniske former der indeholder én feature per etage, som for eksempel soveværelse eller kontor, vil pods’ene også være bæredygtige, da de vil benytte og anvende grønne energiløsninger, hvor for eksempel vandforsyningen vil komme fra naturlige kilder i området.

Pods’ene planlægges opført på destinationer i New Zealand, Spanien, Cape Verde, Norge, Portugal , Andorra, Ungarn og Storbritannien.

Muligheder/perspektivering:

  • Hvordan kan du tilbyde dit produkt i en mobil version?
  • Hvordan kan du udnytte ønsket om mere bæredygtige løsninger?

Læs mere:


Indlægget er produceret af Experiences by Innovation Lab, som HORESTA samarbejder med i forhold til trends og tendenser. Siden 2001 har Innovation Lab arbejdet med turisme og oplevelsesøkonomi. De har bl.a. kortlagt fremtidens møde- og konferenceformater med Inspiring Denmark, udviklet hoteloplevelser med Radisson BLU, leveret koncepter til oplevelsesparker som KRAFT i Ringkøbing, faciliteret en sammensmeltning af gastronomi og 3D-print med Malling og Schmidt, udviklet stedsbundne signaturoplevelser i ni sønderjyske byer, samarbejdet med VisitDenmark om digital gæsteservice og meget, meget mere.
De internationale trends er kurateret af Jarle Fink Kondrup, ekspert i teknologi og oplevelser, som er Innovation Labs spydspids inden for turisme og oplevelsesøkonomi.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Slut med gratis bæreposer

Snart er det slut med de tynde plastikposer til pizzaæskerne, og når du vil have en bærepose i butikkerne, så kommer det til at koste mindst fire kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne