HORESTA inviterer sammen med Danske Destinationer, Dansk Erhverv, Dansk Industri, KL og Turisterhvervets Samarbejdsforum til Turismepolitisk topmøde om fremtidens destinationsselskaber - og hvordan stærke destinationer giver mest værdi for pengene. Hvilken rolle skal de nye destinationsselskaber spille i dansk turisme? Hvilke opgaver skal de løse? Og hvilke mål skal de opnå for at blive succesfulde?

Du kan stadig nå at tilmelde dig konferencen her.

Bliv inspireret af en række toneangivende eksperter, danske turismevirksomheder og destinationsselskaber, der kommer med deres bud på, hvorfor destinationerne er vigtige for Danmark som turistmål, og hvad de skal fokusere på i fremtiden for at blive succesfulde. Og vær med til at sætte kursen for destinationernes fremtid, når vi i løbet af konferencen drøfter deres muligheder og udfordringer. Se hele programmet for dagen her.

Konferencen er målrettet ledere og beslutningstagere inden for dansk turisme bredt set: Virksomheder, destinationsselskaber, kommuner, ministerier, brancheforeninger og organisationer.

Turismepolitisk topmøde finder sted den 26. marts kl. 09.30 - 16.00 i Comwell Conference Center Copenhagen (Bella Sky), Center Boulevard 5, 2300 København S.

Det koster 995 DKK ekskl. moms at deltage.

Har du fået læst?

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne