HORESTA inviterer sammen med Danske Destinationer, Dansk Erhverv, Dansk Industri, KL og Turisterhvervets Samarbejdsforum til Turismepolitisk topmøde om fremtidens destinationsselskaber - og hvordan stærke destinationer giver mest værdi for pengene. Hvilken rolle skal de nye destinationsselskaber spille i dansk turisme? Hvilke opgaver skal de løse? Og hvilke mål skal de opnå for at blive succesfulde?

Du kan stadig nå at tilmelde dig konferencen her.

Bliv inspireret af en række toneangivende eksperter, danske turismevirksomheder og destinationsselskaber, der kommer med deres bud på, hvorfor destinationerne er vigtige for Danmark som turistmål, og hvad de skal fokusere på i fremtiden for at blive succesfulde. Og vær med til at sætte kursen for destinationernes fremtid, når vi i løbet af konferencen drøfter deres muligheder og udfordringer. Se hele programmet for dagen her.

Konferencen er målrettet ledere og beslutningstagere inden for dansk turisme bredt set: Virksomheder, destinationsselskaber, kommuner, ministerier, brancheforeninger og organisationer.

Turismepolitisk topmøde finder sted den 26. marts kl. 09.30 - 16.00 i Comwell Conference Center Copenhagen (Bella Sky), Center Boulevard 5, 2300 København S.

Det koster 995 DKK ekskl. moms at deltage.

Brøchner ekspanderer i Carlsberg Byen

I 2025 vil den københavnske hotelkæde Brøchner Hotels slå dørene op for endnu et hotelkoncept i Carlsberg Byen. Konceptet er tæt forbundet med kædens Hotel Ottilia, og baserer sig på erfaringer fra lignende koncepter.

Turismeerhvervet går fri af sparekniv

HORESTA glæder sig over, at turismen går helt fri af regeringens forslag til sanering af erhvervsstøtten. Samtidig er organisationen meget tilfreds med forslaget om en skattelettelse ved generationsskifter

Log ind