HORESTA inviterer sammen med Danske Destinationer, Dansk Erhverv, Dansk Industri, KL og Turisterhvervets Samarbejdsforum til Turismepolitisk topmøde om fremtidens destinationsselskaber - og hvordan stærke destinationer giver mest værdi for pengene. Hvilken rolle skal de nye destinationsselskaber spille i dansk turisme? Hvilke opgaver skal de løse? Og hvilke mål skal de opnå for at blive succesfulde?

Du kan stadig nå at tilmelde dig konferencen her.

Bliv inspireret af en række toneangivende eksperter, danske turismevirksomheder og destinationsselskaber, der kommer med deres bud på, hvorfor destinationerne er vigtige for Danmark som turistmål, og hvad de skal fokusere på i fremtiden for at blive succesfulde. Og vær med til at sætte kursen for destinationernes fremtid, når vi i løbet af konferencen drøfter deres muligheder og udfordringer. Se hele programmet for dagen her.

Konferencen er målrettet ledere og beslutningstagere inden for dansk turisme bredt set: Virksomheder, destinationsselskaber, kommuner, ministerier, brancheforeninger og organisationer.

Turismepolitisk topmøde finder sted den 26. marts kl. 09.30 - 16.00 i Comwell Conference Center Copenhagen (Bella Sky), Center Boulevard 5, 2300 København S.

Det koster 995 DKK ekskl. moms at deltage.

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne