Gæster kan i dag nemt finde information om, hvor, hvornår og hvordan de ønsker at rejse, når de skal på ferie. Derfor er flere rejseselskaber begyndt at fokusere på, hvorfor vi rejser i forsøget på at skabe mere meningsfulde og unikke rejser, der er tilpasset den enkeltes ønsker og behov.

Gennem interviews og personlighedstests afsløres det, hvilke værdier man vægter højt, og hvad man inspireres og motiveres af, og på denne måde kan rejseselskaber skræddersy en unik rejse, der vil imødekomme og opfylde den rejsendes hvorfor-præferencer.

(artiklen fortsætter under billedet)

Rejsebureauer som Pack+Go tilbyder for eksempel surprise vacation – de booker din rejse for dig og klarer alt det praktiske. Det eneste du skal gøre er at møde op i lufthavnen, og sådan starter den skræddersyede ferie. Den rejsende afgiver information om budget, datoer man kan rejse på, personlig information og andre præferencer som ønskede aktiviteter.

Derefter skræddersyer Pack+Go din rejse, sender information om vejrforhold og forslag til, hvad man bør pakke - og først på afrejsedagen, når personen står i lufthavnen ved han eller hun, hvor de skal hen.

Muligheder/perspektivering:

  • Hvordan vil jeres produkt se ud, hvis I designer det efter kundens/gæstens ”hvorfor”, altså vedkommendes bevæggrund?
  • Hvordan kan I tilbyde positive overraskelser i jeres produkter/services? Måske endda personlige?

Læs mere:


Indlægget er produceret af Experiences by Innovation Lab, som HORESTA samarbejder med i forhold til trends og tendenser. Siden 2001 har Innovation Lab arbejdet med turisme og oplevelsesøkonomi. De har bl.a. kortlagt fremtidens møde- og konferenceformater med Inspiring Denmark, udviklet hoteloplevelser med Radisson BLU, leveret koncepter til oplevelsesparker som KRAFT i Ringkøbing, faciliteret en sammensmeltning af gastronomi og 3D-print med Malling og Schmidt, udviklet stedsbundne signaturoplevelser i ni sønderjyske byer, samarbejdet med VisitDenmark om digital gæsteservice og meget, meget mere.
De internationale trends er kurateret af Jarle Fink Kondrup, ekspert i teknologi og oplevelser, som er Innovation Labs spydspids inden for turisme og oplevelsesøkonomi.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Trend: Sådan ser fremtiden ud for råvarer i storbyen

Værdien er dobbelt. Man får helt friske råvarer produceret lokalt, så mindskes transporten, og det er endvidere også muligt at få lokale råvarer og diverse microgreens, der normalt ikke dyrkes i området.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne