Kom til valgkampens mest underholdende vælgermøde, når tre stærke politikere kæmper i køkkenet om at blive vælgernes favorit.

Hvilken politiker kan bage de flotteste, bedste og mest smagfulde kager? Det kan du være med til at vurdere, når de tre politikere bliver stillet overfor en hemmelig bageudfordring.

Ved Den Politiske Bagedyst vil der være rig mulighed for både at stille spørgsmål, få smagsprøver og ikke mindst mulighed for at lære de tre politikere bedre at kende. Hvem bliver din favorit?

Med i Den Politiske Bagedyst er:

- Mette Hjermind Dencker (DF), Folketingsmedlem

- Dorthe Hindborg (S), Folketingskandidat

- Fatma Øktem (V), Folketingskandidat

 

Den Politiske Bagedyst afholdes søndag den 2. juni kl. 10.00

Montra Hotel Sabro Kro

Viborgvej 780

8471 Sabro

Dysten varer et par timer, hvor der serveres kaffe/vand samt politikernes egne kager.

Kom og se, hvorvidt det bliver til politiske rævekager eller mesterværker, når vi inviterer en formiddag fyldt med politisk smagsdommeri.  Alle er velkomne. Tilmelding er ikke nødvendig.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Ny lovgivning: Må virksomheden afvise handicappede?

Der er vedtaget en ny lov om forskelsbehandling på grund af handicap. Loven bliver også omtalt som et ”diskriminationsforbud mod handicappede”, og den betyder blandt andet, at mennesker med handicap for eksempel ikke længere kan blive afvist fra en cafe eller restaurant med henvisning til deres handicap.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne