Kom til valgkampens mest underholdende vælgermøde, når tre stærke politikere kæmper i køkkenet om at blive vælgernes favorit.

Hvilken politiker kan bage de flotteste, bedste og mest smagfulde kager? Det kan du være med til at vurdere, når de tre politikere bliver stillet overfor en hemmelig bageudfordring.

Ved Den Politiske Bagedyst vil der være rig mulighed for både at stille spørgsmål, få smagsprøver og ikke mindst mulighed for at lære de tre politikere bedre at kende. Hvem bliver din favorit?

Med i Den Politiske Bagedyst er:

- Mette Hjermind Dencker (DF), Folketingsmedlem

- Dorthe Hindborg (S), Folketingskandidat

- Fatma Øktem (V), Folketingskandidat

 

Den Politiske Bagedyst afholdes søndag den 2. juni kl. 10.00

Montra Hotel Sabro Kro

Viborgvej 780

8471 Sabro

Dysten varer et par timer, hvor der serveres kaffe/vand samt politikernes egne kager.

Kom og se, hvorvidt det bliver til politiske rævekager eller mesterværker, når vi inviterer en formiddag fyldt med politisk smagsdommeri.  Alle er velkomne. Tilmelding er ikke nødvendig.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Blog: Brandbeskatning med et snuptag

En tredobling af afgifterne på engangsservice! Én ting er, at der var tale om en finanslov med hovedvægt på velfærd og klima. En anden, at man på denne måde med et snuptag brandbeskatter en branche, der er helt afhængig af at kunne bruge engangsservice, mener HORESTA adm. direktør.

Minister vil se på uhensigtsmæssige regler for etablering af handicaptoiletter

Skal virksomheder kunne kræves at etablere et handicaptoilet, selvom de hverken giver mening for virksomheden eller brugerne? DRC og HORESTA henvendte sig i april til Trafik-, Bygge- og Boligministeriet med opfordring om at overveje en ændring af en bekendtgørelse, der i dag er uhensigtsmæssigt udformet i forhold til virksomheder beliggende i blandet byggeri, skriver DRC.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne