Vil du være med til at få flere unge til at vælge en karriere i hotel-, restaurant- og turismeerhvervet? Så er du måske den ambassadør, som HORESTA og 3F leder efter til en ny kampagne. Du vil bl.a. få mulighed for at fortælle om din arbejdsdag, deltage i et photoshoot og få udvidet dit netværk i branchen.

Kampagnen skal vise alt det, der er fedt ved at arbejde i hotel-, restaurant- og turismeerhvervet? Den gode energi, de unikke oplevelser, fagligheden, det særlige fællesskab og den international atmosfære. You name it! Skriv og fortæl os, hvad der tiltaler netop dig?

Når vi har indsamlet alle de potentielle rollemodeller, vil vi foretage en udvælgelse.

Her finder I et skema, som vi vil bede jer udfylde.

Vi ser frem til at høre fra jer.

For yderligere information kontakt:

Katrine-1920x1280.jpg
Projektleder
Katrine Dichmann Christophersen

Parken et skridt tættere på svensk Lalandia

Parken Sport & Entertainment er torsdag kommet et skridt tættere på et svensk Lalandia, efter at den svenske kommune Motala har indstillede endelige aftaler til godkendelse vedrørende køb af jord. Det skriver Parken i en meddelelse torsdag formiddag.

Kødklister solgt ulovligt til danske restauranter

Kødklister er ikke tilladt i fødevareproduktion i Danmark. Hverken i kødindustrien eller restaurationsbranchen. Alligevel har mindst 12 danske restauranter købt kødklister af mærket Activa de seneste år. Købet er sket hos det svenske firma Werners Gourmetservice via en dansk mellemmand, fortæller DR.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne