Vil du være med til at få flere unge til at vælge en karriere i hotel-, restaurant- og turismeerhvervet? Så er du måske den ambassadør, som HORESTA og 3F leder efter til en ny kampagne. Du vil bl.a. få mulighed for at fortælle om din arbejdsdag, deltage i et photoshoot og få udvidet dit netværk i branchen.

Kampagnen skal vise alt det, der er fedt ved at arbejde i hotel-, restaurant- og turismeerhvervet? Den gode energi, de unikke oplevelser, fagligheden, det særlige fællesskab og den international atmosfære. You name it! Skriv og fortæl os, hvad der tiltaler netop dig?

Når vi har indsamlet alle de potentielle rollemodeller, vil vi foretage en udvælgelse.

Her finder I et skema, som vi vil bede jer udfylde.

Vi ser frem til at høre fra jer.

For yderligere information kontakt:

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Hotelkæde beholder særpris i Danmark

Tirsdag aften modtog Scandic prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion (inddragelse i et fællesskab eller en sammenhæng, red.), skriver Standby.dk

Hoteller er en rigtig god forretning i Billund

At antallet af overnatninger i Billund kommune over en ti-årig periode er steget med svimlende 189 pct., er et tydeligt tegn på, at det er en god forretning at drive hotel i Billund. Det mener direktør i Billund ErhvervsFremme, Hans Peter Folmann, ifølge BillundOnline.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne