Københavns Politi oplever store problemer med turisters brug af motoriserede løbehjul. Derfor har færdselspolitiet henvendt sig til HORESTA i håb om, at HORESTA vil gøre opmærksom på problematikken, så gæster og turister er opmærksom på gældende regler vedr. brug af elløbehjul.

”De motoriserede løbehjul er vundet frem på kort tid, men det er et problem, når turisterne ikke overholder færdselsloven. Det er til fare for både dem selv og andre i byerne”, siger Jesper Bengtson, regionschef i HORESTA.

Politiet oplyser:

- Det er forbudt at køre på fortovet, hvor fodgængere kan være i fare for at blive påkørt.

- Det er ulovligt, at køre på et motoriseret løbehjul, hvis man er påvirket af spiritus med en promille over 0,5 eller hvis man er påvirket af euforiserende stoffer. I sådanne tilfælde vil man blive anholdt og taget med på politistation for at få taget en blodprøve, og man får efterfølgende en bøde på 2000 kr.

For yderligere information kontakt:

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt hotel indgår aftale med byens fodboldhold

Det bliver en stor dag for hele Horsens, når Jørgensens Hotel igen kan tage imod gæster, og Christian Deijenberg, der er COO for Byens Hotel, som skal drifte Jørgensens Hotel, er i fuld gang med at få brikkerne til at gå op i forhold til personale og mange andre ting.

Det skal du være opmærksom på ved overgangen til vintertid

Natten mellem lørdag den 26. oktober og søndag den 27. oktober overgår vi fra sommertid til vintertid. Det betyder, at natportierer og andre, der er på arbejde på dette tidspunkt, får forlænget deres vagt med en time. Som arbejdsgiver skal du være opmærksom på reglerne for aflønning af medarbejdere, der arbejder denne nat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne