Københavns Politi oplever store problemer med turisters brug af motoriserede løbehjul. Derfor har færdselspolitiet henvendt sig til HORESTA i håb om, at HORESTA vil gøre opmærksom på problematikken, så gæster og turister er opmærksom på gældende regler vedr. brug af elløbehjul.

”De motoriserede løbehjul er vundet frem på kort tid, men det er et problem, når turisterne ikke overholder færdselsloven. Det er til fare for både dem selv og andre i byerne”, siger Jesper Bengtson, regionschef i HORESTA.

Politiet oplyser:

- Det er forbudt at køre på fortovet, hvor fodgængere kan være i fare for at blive påkørt.

- Det er ulovligt, at køre på et motoriseret løbehjul, hvis man er påvirket af spiritus med en promille over 0,5 eller hvis man er påvirket af euforiserende stoffer. I sådanne tilfælde vil man blive anholdt og taget med på politistation for at få taget en blodprøve, og man får efterfølgende en bøde på 2000 kr.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne