HORESTA, Esbjerg, Tønder, Varde og Kolding har i foråret gennemført et tjenerforløb for ledige i samarbejde med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) og Regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR).

Der deltog 17 ledige med følgende resultat:

  • 6 borgere er gået i ordinær beskæftigelse
  • 6 borgere er gået i ordinær uddannelse
  • 4 borgere er i virksomhedspraktik eller løntilskud
  • 1 borger er påbegyndt EGU

Styrelsen for Arbejdsmarked og rekruttering (STAR) er så begejstret for resultatet, at man vil udbrede konceptet til det øvrige Danmark. Det glæder HORESTAs regionschef Jesper Bengtson.

”Med tjenerprojektet har vi formået at introducere nye medarbejdere til vores erhverv og uddannelser, og det er utrolig vigtigt i en tid, hvor virksomhedernes største udfordring er mangel på arbejdskraft. Derfor glæder det os også, at man nu vil se på mulighederne for at sprede indsatsen ud til resten af landet”, siger Jesper Bengtson.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

CNN: Rejs til København

Anbefalingen fra CNN kan betyde øget omsætning for erhvervet og flere skattekroner i statskassen, vurderer Annette Hyldebrandt fra HORESTA

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne