Den 1. september 2020 træder den nye ferielov med 'samtidighedsferie' i kraft. HORESTA Arbejdsgiver og 3F PSHR har i samarbejde lavet en pjece, hvor den nye ferielov beskrives i simple ord og tegninger.

Pjecen er til både arbejdsgivere og medarbejdere og er lavet for, at I og jeres medarbejdere forhåbentligt hurtigt kan få et overblik over den nye ferielov. Vi har lavet pjecen to-sproget, så der både er indeholdt en dansk og en engelsk beskrivelse af reglerne.

Vi håber, at I vil få glæde af pjecen, og som I må meget gerne omdele i jeres virksomhed.

I begrænset omfang kan rekvireres trykte eksemplarer ved henvendelse til HORESTAs Callcenter på 35248040.

Husk også at HORESTA Arbejdsgiver afholder gratis medlemskursus i den nye ferielov

– I København, Tirsdag den 3. september 2019 kl. 14.00 – 15.30, som afholdes hos HORESTA på Vodroffsvej, 32, 1900 Frederiksberg C.

– I Jylland, Tirsdag den 17. september 2019 kl. 10.00 – 11.30, på Hotel Kolding Fjord, Fjordvej 154, 6000 Kolding.

Har du fået læst?

Ombudsmand: Afviser gavekort med kort gyldighed

Som udgangspunkt er det ikke i orden at udstede gavekort, hvor gyldigheden ikke strækker sig over et år. Det slår Forbrugerombudsmanden fast i en såkaldt forhåndsbesked, der er en udtalelse, som myndigheder kan afgive efter forespørgsler fra borgere, skriver Detailfolk.dk.

Her kan I hente inspiration til at sikre et godt arbejdsmiljø

Arbejdsgivere har pligt til at instruere medarbejderne i, hvordan arbejdet udføres forsvarligt. Medarbejderne skal således instrueres i, hvorledes de bedst udfører deres arbejde, så ulykker og arbejdsskader undgås. Dertil er arbejdsgivere forpligtede til at kontrollere, at arbejdet udføres i overensstemmelse med instruktionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne