På baggrund af erfaringer fra branchenetværk i Region Sjælland for at skaffe mere kvalificeret arbejdskraft iværksætter HORESTA og Styrelsen for Arbejdskraft og Rekruttering (STAR) m.fl. et nyt tiltag for at forsøge at imødekommen virksomhedernes behov for arbejdskraft. 

Blandt de nye samarbejdspartnere vil være Hovedstadens rekrutteringsservice, Københavns Erhvervshus og virksomheder fra Hovedstadsområdet.

”Vi får et stærkere samarbejde, når de nye parter tilslutter sig branchenetværket, og i sidste ende håber vi, at virksomhederne med ledige stillinger kan mærke det i form af kvalificerede og motiverede match med ledige”, siger HORESTAs regionschef, Jesper Bengtson.

Omdrejningspunktet vil være job til ledige og meritgivende kompetenceforløb til afvikling i efteråret 2019. Her vil tiltaget forbinde virksomheder med mangel på arbejdskraft og motiverede ledige på tværs af kommuner i hovedstadsområdet og Sjælland, som ønsker at arbejde inden for branchen.

Kinesiske kokke var tema i P1 Debat

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, var med i panelet, da DR P1 Debat tirsdag tog problemet med udnyttelse af kinesiske kokke på det danske arbejdsmarked op.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne