På baggrund af erfaringer fra branchenetværk i Region Sjælland for at skaffe mere kvalificeret arbejdskraft iværksætter HORESTA og Styrelsen for Arbejdskraft og Rekruttering (STAR) m.fl. et nyt tiltag for at forsøge at imødekommen virksomhedernes behov for arbejdskraft. 

Blandt de nye samarbejdspartnere vil være Hovedstadens rekrutteringsservice, Københavns Erhvervshus og virksomheder fra Hovedstadsområdet.

”Vi får et stærkere samarbejde, når de nye parter tilslutter sig branchenetværket, og i sidste ende håber vi, at virksomhederne med ledige stillinger kan mærke det i form af kvalificerede og motiverede match med ledige”, siger HORESTAs regionschef, Jesper Bengtson.

Omdrejningspunktet vil være job til ledige og meritgivende kompetenceforløb til afvikling i efteråret 2019. Her vil tiltaget forbinde virksomheder med mangel på arbejdskraft og motiverede ledige på tværs af kommuner i hovedstadsområdet og Sjælland, som ønsker at arbejde inden for branchen.

Hoteller skriger efter ansatte: ”Vi skal bruge mange flere”

Københavns hotelbranche har trykket speederen i bund, og der bliver bygget som aldrig før. I løbet af de næste tre år står byen til at få yderligere 7.700 hotelværelser, hvilket er en forøgelse på over 40 procent fra 2018, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne