Københavns natteliv skal være sikkert. Det var natteværterne sat til at bidrage til i et forsøgsprojekt, som løb til juni. I HORESTA krydser man fingre for bliver forlænget.

Natteværtordningen har kørt som forsøgsprojekt i København i tre måneder med stor succes. Fokus har været på at nedbringe støjen og skabe et trygt natteliv for de festglade gæster.

”HORESTA er meget positiv overfor natteværter i København og ser gerne at ordningen forlænges tidsmæssigt og geografisk. Vi så gerne, at ordningen bliver en del af det kommende budget i København, så natteværter bliver en fast del at bybilledet”, siger regionschef Jesper Bengtson fra HORESTA.

Geografisk ønsker HORESTA, at ordningen udvides til foruden Middelalderbyen også at omfatte Nørreport Station, Islands Brygge og Vesterbro.

HORESTA: Forbud mod udeservering er håbløs symbolpolitik

Forbuddet mod udeservering efter klokken 22 spøger stadig i København. Den 4. december stemmer politikerne om forslaget, som har fanget offentlighedens interesse, men brancheorganisationen HORESTA mener, at der er tale om symbolpolitik.

Log ind