Københavns natteliv skal være sikkert. Det var natteværterne sat til at bidrage til i et forsøgsprojekt, som løb til juni. I HORESTA krydser man fingre for bliver forlænget.

Natteværtordningen har kørt som forsøgsprojekt i København i tre måneder med stor succes. Fokus har været på at nedbringe støjen og skabe et trygt natteliv for de festglade gæster.

”HORESTA er meget positiv overfor natteværter i København og ser gerne at ordningen forlænges tidsmæssigt og geografisk. Vi så gerne, at ordningen bliver en del af det kommende budget i København, så natteværter bliver en fast del at bybilledet”, siger regionschef Jesper Bengtson fra HORESTA.

Geografisk ønsker HORESTA, at ordningen udvides til foruden Middelalderbyen også at omfatte Nørreport Station, Islands Brygge og Vesterbro.

Dansk barkæmpe køber op i Aarhus

Opkøbsivrige Rekom Group har netop fået fangst igen. Selskabet overtager London Bar i Aarhus, ifølge CVR-registret. Det er stifter af cocktailbaren Steffan Trie, der sælger baren, skriver FødevareWatch.dk.

Fodboldspiller lukker sit værtshus

Det såkaldt brune værtshus findes stadig flere andre steder i Horsens, men ånden og kammeratskabet fra knap 53 år i røg og damp på ét af de ældste af dem, Børsen, forsvandt søndag 5. januar, da indehaver Philip Bank serverede den sidste pilsner, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne