Københavns natteliv skal være sikkert. Det var natteværterne sat til at bidrage til i et forsøgsprojekt, som løb til juni. I HORESTA krydser man fingre for bliver forlænget.

Natteværtordningen har kørt som forsøgsprojekt i København i tre måneder med stor succes. Fokus har været på at nedbringe støjen og skabe et trygt natteliv for de festglade gæster.

”HORESTA er meget positiv overfor natteværter i København og ser gerne at ordningen forlænges tidsmæssigt og geografisk. Vi så gerne, at ordningen bliver en del af det kommende budget i København, så natteværter bliver en fast del at bybilledet”, siger regionschef Jesper Bengtson fra HORESTA.

Geografisk ønsker HORESTA, at ordningen udvides til foruden Middelalderbyen også at omfatte Nørreport Station, Islands Brygge og Vesterbro.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

200 år gammelt værtshus er lukket

I mere end 200 år har det været muligt at nyde en kold øl og ryge en smøg på Hvide Lam på Kultorvet nær Nørreport Station i København. Men nu er det slut. Selskabet bag værtshuset er tvangsopløst, og stedet er lukket for nu, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne