SmagAarhus har igen i år sat sig for at hylde de bedste spisesteder i Aarhus. Det sker i samarbejde med JP og HORESTA. 7.500 har stemt, og nedenfor kan I se vinderne i de syv kategorier.

HORESTA ønsker alle de nominerede og vinderne tillykke.

Bedste burger: Burger Shack
Den populære burgerkæde Burger Shack vandt sidste år Smagprisen for Aarhus’ bedste burger, og nu løber kæden på imponerede vis med prisen igen.

Bedste pizza: Pizza Hytten 
Pizzahytten slog tidligere i år dørene op, og trods kun få måneder på adressen løber stedet med prisen for Aarhus’ bedste pizza. Bag stedet står den sicilianske Angelo Zirafi, der driver spisestedet sammen med sin familie.

Bedste restaurant for flere: Restaurant ET

Vinderen af prisen for Aarhus’ bedste restaurant for flere, Restaurant ET, byder på stribevis af brasserieklassikere lige fra hvidløgssnegle til røde entrecote-bøffer, der serveres efter alle kunstens regler med bearnaise og håndskårne pommes frites. Bag stedet står makkerparret Morten Sandvej og Lars Eiskjær.

Bedste restaurant for to: Madklubben Grill
Trods en åbning for kun syv måneder siden stryger restauranten Madklubben Grill direkte til tops som Aarhus’ bedste restaurant for to. De stilfuldt indrettede lokaler husede tidligere cocktailrestauranten Castenskiold, og beliggenheden giver mulighed for at flette fingre efter alle kunstens regler, mens man nyder udsigten til åen.

Bedste sushi: Karma Sushi
Friskrevet trøffel, ægte kaviar og flammegrillet hummer. Det er nogle af de eksklusive ingredienser hos sushikæden Karma Sushi, der for andet år i træk vinder Smagprisen for Aarhus’ bedste sushi.

Bedste kagested: Lagkagehuset
Trods navnet er der ikke kun lagkage på menuen hos bagerkæden Lagkagehuset, der i Aarhus har syv butikker i centrum, Højbjerg og Risskov.

Bedste brunch: Globen Flakket
Vinderen i brunchkategorien er den populære café Globen Flakket ved åen, der lokker med flere typer brunch til SU-venlige priser.

Fakta: SMAGPRISEN 2019

  • Prisen kårer de bedste smagsoplevelser i Aarhus i syv kategorier
  • Mere end 7.500 personer har stemt om, hvem der skulle vinde priserne
  • Hver kategori havde tre finalister, som var udvalgt på basis af en læserafstemning med mere end 2.000 deltagere.
  • Smagprisen uddeles af webmediet Smag Aarhus i samarbejde med Horesta og JP Aarhus

Log ind