Mobiltelefonen er blevet fast inventar i forbrugernes lommer, men alle kender også situationen, hvor batterisymbolet pludselig lyser rødt.

Til at løse dette problem har GoCharge udviklet Ladestationer til virksomheder, som de kan stille til rådighed for gæsterne.

Analyser viser, at kunder der bruger Ladestationerne har et langt større forbrug og bliver længere i virksomheden end øvrige gæster. Samtidig tiltrækker det også helt nye kunder.

HORESTA har lavet en række medlemsfordele med GoCharge, som betyder, at medlemmer ikke betaler for levering, installation, implementering og opsætning - samtidig opnår de 35-50 pct. rabat på den månedlige leje afhængigt af model. Desuden skal HORESTA-medlemmer ekstraordinært heller ikke betale for service og support som også leveres incl. reservedele og arbejdsløn.

Blandt de virksomheder, der har glæde af GoCharges Ladestationer tælles både store og små - GoCharge har samarbejde med et væld af kommuner og har netop lavet en indkøbsaftale med 775 idrætsfaciliteter i Danmark - de leverer ladestationer til for eksempel lufthavne, fastfoodudbydere, detailforretninger, messecentre, venues, indkøbscentre, mødefaciliteter m.m.

Otto Skak er adm. direktør for Slotssøbadet, og han udtaler:

”Vores branche er afhængig af at levere en ekstra service – noget vores gæster ikke havde regnet med. Det er præcis det, vi gør med GoCharge. Produktet er let at betjene, det fungerer, og det er driftssikkert. Jeg kan kun anbefale GoCharge produkterne. Det er noget af det bedste der er sket branchen”, siger han.

På hver af ladestationerne er en skærm, som kan bruges til at markedsføre både samarbejdspartnere og egen virksomhed. Man kan alternativt faktisk også få finansieret ladestationen ved at lade reklamer køre på skærmene, fortæller Salgsdirektør i GoCharge Ulrik Lindkvist, og tilføjer:

”Med vores ladestationer har vi til hensigt at løse et problem hos forbrugerne, og løsningen giver samtidig brugerne en anledning til at bruge mere tid på for eksempel restauranter, cafeer eller i hotelbarer. Det er en klar win-win for begge parter”, siger Ulrik Lindkvist.

GoCharge har både Ladestationer, der kan tage telefoner og tablets.

Få mere information i produktbladet, der matcher din virksomhed til højre på siden.

For at høre mere om en Ladestation fra GoCharge via HORESTAs medlemsaftale, kan I kontakte dem på tlf. nr. 76 70 80 80 eller se mere på www.go-charge.dk

Log ind