Er man i hotelerhvervet, er det næppe nogen nyhed, at der er mange nye hotelværelser på vej i København. Men hvordan ser markedet ud i dag, og hvordan vil det udvikle sig?

Det var omdrejningspunktet, da HORESTA i fredags havde inviteret hotelmedlemmer til et eksklusivt hotelseminar på Tivoli Hotel & Congress Center.

Blandt talerne var HORESTAs egne eksperter samt repræsentanter fra blandt andet Wonderful Copenhagen og Københavns Lufthavn. De gav sammen et indblik i markedsføring, nye flyruter og markedets udvikling.

Der var særlig fokus på, hvad de mange nye værelser vil betyde for byens belægning, og hvor mange nye gæster det vil kræve at opretholde den belægningsprocent, som hotellerne har i dag.

Trine Hardy, hoteldirektør på CitizenM, kunne på scenen give indblik i en af markedets nye aktører. Hollandske CitizenM åbnede kædens første hotel i Danmark i december 2018, og Trine Hardy fortalte, hvorfor man fra virksomhedens side havde valgt at gå ind i det danske marked, og hvordan de så på konkurrencesituationen.

HORESTA holder den 18. februar et lignende hotelseminar på Munkebjerg Hotel i Vejle, hvor der vil være særligt fokus på hotellerne. Du kan tilmelde dig og dine kolleger her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne