Er man i hotelerhvervet, er det næppe nogen nyhed, at der er mange nye hotelværelser på vej i København. Men hvordan ser markedet ud i dag, og hvordan vil det udvikle sig?

Det var omdrejningspunktet, da HORESTA i fredags havde inviteret hotelmedlemmer til et eksklusivt hotelseminar på Tivoli Hotel & Congress Center.

Blandt talerne var HORESTAs egne eksperter samt repræsentanter fra blandt andet Wonderful Copenhagen og Københavns Lufthavn. De gav sammen et indblik i markedsføring, nye flyruter og markedets udvikling.

Der var særlig fokus på, hvad de mange nye værelser vil betyde for byens belægning, og hvor mange nye gæster det vil kræve at opretholde den belægningsprocent, som hotellerne har i dag.

Trine Hardy, hoteldirektør på CitizenM, kunne på scenen give indblik i en af markedets nye aktører. Hollandske CitizenM åbnede kædens første hotel i Danmark i december 2018, og Trine Hardy fortalte, hvorfor man fra virksomhedens side havde valgt at gå ind i det danske marked, og hvordan de så på konkurrencesituationen.

HORESTA holder den 18. februar et lignende hotelseminar på Munkebjerg Hotel i Vejle, hvor der vil være særligt fokus på hotellerne. Du kan tilmelde dig og dine kolleger her.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne