Er man i hotelerhvervet, er det næppe nogen nyhed, at der er mange nye hotelværelser på vej i København. Men hvordan ser markedet ud i dag, og hvordan vil det udvikle sig?

Det var omdrejningspunktet, da HORESTA i fredags havde inviteret hotelmedlemmer til et eksklusivt hotelseminar på Tivoli Hotel & Congress Center.

Blandt talerne var HORESTAs egne eksperter samt repræsentanter fra blandt andet Wonderful Copenhagen og Københavns Lufthavn. De gav sammen et indblik i markedsføring, nye flyruter og markedets udvikling.

Der var særlig fokus på, hvad de mange nye værelser vil betyde for byens belægning, og hvor mange nye gæster det vil kræve at opretholde den belægningsprocent, som hotellerne har i dag.

Trine Hardy, hoteldirektør på CitizenM, kunne på scenen give indblik i en af markedets nye aktører. Hollandske CitizenM åbnede kædens første hotel i Danmark i december 2018, og Trine Hardy fortalte, hvorfor man fra virksomhedens side havde valgt at gå ind i det danske marked, og hvordan de så på konkurrencesituationen.

HORESTA holder den 18. februar et lignende hotelseminar på Munkebjerg Hotel i Vejle, hvor der vil være særligt fokus på hotellerne. Du kan tilmelde dig og dine kolleger her.

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne