Er man i hotelerhvervet, er det næppe nogen nyhed, at der er mange nye hotelværelser på vej i København. Men hvordan ser markedet ud i dag, og hvordan vil det udvikle sig?

Det var omdrejningspunktet, da HORESTA i fredags havde inviteret hotelmedlemmer til et eksklusivt hotelseminar på Tivoli Hotel & Congress Center.

Blandt talerne var HORESTAs egne eksperter samt repræsentanter fra blandt andet Wonderful Copenhagen og Københavns Lufthavn. De gav sammen et indblik i markedsføring, nye flyruter og markedets udvikling.

Der var særlig fokus på, hvad de mange nye værelser vil betyde for byens belægning, og hvor mange nye gæster det vil kræve at opretholde den belægningsprocent, som hotellerne har i dag.

Trine Hardy, hoteldirektør på CitizenM, kunne på scenen give indblik i en af markedets nye aktører. Hollandske CitizenM åbnede kædens første hotel i Danmark i december 2018, og Trine Hardy fortalte, hvorfor man fra virksomhedens side havde valgt at gå ind i det danske marked, og hvordan de så på konkurrencesituationen.

HORESTA holder den 18. februar et lignende hotelseminar på Munkebjerg Hotel i Vejle, hvor der vil være særligt fokus på hotellerne. Du kan tilmelde dig og dine kolleger her.

Flere end 1.000 folkeskoleelever blev klogere på erhvervet

Mens gastronom-, tjener- og receptionistelever dystede i konkurrencekøkkenerne ved DM i Skills, havde HORESTA og 3Fs brandingkampagne, Hospitality Career, stillet op med både selfie-stand, spørgehjørne og brancheambassadører. Ambassadørerne stod klar til at dele deres passion for og viden om branchen med de mange folkeskoleelever, der slog vejen forbi Bella Center den 16.-18. januar.

Hotellet Løvtag er en succes

Trætop-hotellet Løvtag på Als Odde er kommet forrygende fra start, skriver Turisme.nu. Gæsterne står i kø for at overnatte med udsigt til trætoppene. Men trætop-hotellet var snublende tæt på aldrig at blive til virkelighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne