De fleste tyer til en taxa, eller i andre lande Uber eller Lyft, når de skal hjem efter en god aften i byen, og de selv har fået for mange drinks ned til at køre. Nu er der dog en ny kørselsservice, der begynder at dominere, og håbet er, at denne service helt får elimineret spritkørsel.

Én af de virksomheder, der hjælper berusede gæster hjem fra en aften i byen er Dryver. Deres grundlægger, Arthur Simanovsky, var træt af ikke at kunne tage i byen uden enten at bruge mange penge på taxaer frem og tilbage eller på forhånd at udpege en chauffør for aftenen i vennegruppen, hvilket var en rolle ingen ligefrem ønskede. Derfra kom idéen til Dryver: "I already had a car, all I need is a driver?”" Den frustration blev startskuddet til tjenesten, hvor gæsterne via en app kan bestille en personlig chauffør, der møder op, hvor de er, og kører dem hjem i deres egen bil.

(artiklen fortsætter under billedet)

Som restauratør er tjenesten en mulighed for, at gæsterne kan slappe af med en vinmenu eller et par cocktails og stadig komme sikkert og bekvemt hjem. Endda med deres egen bil, som dermed ikke skal hentes dagen efter. Desuden risikerer man ikke, at den gode oplevelse på restauranten overskygges af en dyr taxaregning sidst på aftenen.

Dryver er indtil videre en tjeneste, som kun er udbudt i USA.

Muligheder/perspektivering:

  • Hvordan kan en nem og bekvemt kørselsservice optimere dine gæsters oplevelse hos dig?

Læs mere:

  • https://www.dryver.com/

Indlægget er produceret af Experiences by Innovation Lab, som HORESTA samarbejder med i forhold til trends og tendenser. Siden 2001 har Innovation Lab arbejdet med turisme og oplevelsesøkonomi. De har bl.a. kortlagt fremtidens møde- og konferenceformater med Inspiring Denmark, udviklet hoteloplevelser med Radisson BLU, leveret koncepter til oplevelsesparker som KRAFT i Ringkøbing, faciliteret en sammensmeltning af gastronomi og 3D-print med Malling og Schmidt, udviklet stedsbundne signaturoplevelser i ni sønderjyske byer, samarbejdet med VisitDenmark om digital gæsteservice og meget, meget mere.
De internationale trends er kurateret af Jarle Fink Kondrup, ekspert i teknologi og oplevelser, som er Innovation Labs spydspids inden for turisme og oplevelsesøkonomi.

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Trend: Fastfood uden menneskelig interaktion

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurantkæden Eatsa, der er højtautomatiseret og fungerer som en salgsautomat, der leverer frisklavede salater til sultne kunder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne