TV2/Lorry bragte mandag aften historien om, at Zleep Hotel på Vesterbro har været udsat for tre røverier på bare en måned. Sammen med HORESTA forsøger man nu at få politikerne til at give dem lov til at sløjfe kontantbetaling.

”Det er jo helt forfærdeligt. Vi ønsker ikke, at vores personale skal komme på arbejde og føle sig utrygge. Og det er årsagen til, at vi råber vagt i gevær nu,” sagde Peter Haaber, direktør for hotelkæden Zleep Hotels.

Se: TV2/Lorry: Hotel: 3 røverier på en måned

På Christiansborg er der ingen partier, som fortalere for at lade erhvervsdrivende sløjfe kontanterne. Men flere partier erklærer sig parat til at ændre reglerne på baggrund af Zleep Hotels historie, så røveriplagede hoteller konsekvent skal kunne afvise kontant betaling. Herunder erhvervsminister Rasmus Jarlov, som nu går ind i sagen.

HORESTA, har længe ønsket mulighed for kontantfri betaling for både hoteller og restauranter.

”Det er mig helt ubegribeligt, at hensynet til de meget få borgere, der ikke ønsker at betale med andet end kontanter, er større, end til de medarbejdere, der hver dag går på arbejde, og desværre er udsat for fare, fordi de håndterer kontanter,” siger Katia K. Østergaard, adm. direktør i hotellernes brancheorganisation, HORESTA.

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

HORESTAs direktør fejrer de første 50 år

Katia K. Østergaard er ikke kun administrerende direktør for hotel- og restaurationserhvervets branche- og arbejdsgiverforening. Hun er også en slags vicevært i ”Turismens Hus.”

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne