TV2/Lorry bragte mandag aften historien om, at Zleep Hotel på Vesterbro har været udsat for tre røverier på bare en måned. Sammen med HORESTA forsøger man nu at få politikerne til at give dem lov til at sløjfe kontantbetaling.

”Det er jo helt forfærdeligt. Vi ønsker ikke, at vores personale skal komme på arbejde og føle sig utrygge. Og det er årsagen til, at vi råber vagt i gevær nu,” sagde Peter Haaber, direktør for hotelkæden Zleep Hotels.

Se: TV2/Lorry: Hotel: 3 røverier på en måned

På Christiansborg er der ingen partier, som fortalere for at lade erhvervsdrivende sløjfe kontanterne. Men flere partier erklærer sig parat til at ændre reglerne på baggrund af Zleep Hotels historie, så røveriplagede hoteller konsekvent skal kunne afvise kontant betaling. Herunder erhvervsminister Rasmus Jarlov, som nu går ind i sagen.

HORESTA, har længe ønsket mulighed for kontantfri betaling for både hoteller og restauranter.

”Det er mig helt ubegribeligt, at hensynet til de meget få borgere, der ikke ønsker at betale med andet end kontanter, er større, end til de medarbejdere, der hver dag går på arbejde, og desværre er udsat for fare, fordi de håndterer kontanter,” siger Katia K. Østergaard, adm. direktør i hotellernes brancheorganisation, HORESTA.

Event: Mød Skandinaviens største hotelejere

OptiMeet 2019 er en anledning til at måle aktuelle strategier, udfordringer og tanker op imod dagens indlæg om branding, nye mødekoncepter, teknologi, hotelledelse og tendenser lige nu. Fortalt af dem, der er længst fremme på både vækst og indtjening.

Hillerøds hotel gør klar til konkurrence

Siden Hillerød Hotel slog dørene op i 1987, har det været byens eneste hotel. Men med Zleep Hotels planer om at åbne et hotel på Markedspladsen midt i Hillerød, er den status forsvundet om ganske få år, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Hoteldirektør: Nye værelser vil øge kampen om kunderne

Det går stærkt med at bygge nye hoteller i København. 7.700 nye værelser er på vej, og det svarer til en vækst på ca. 40 pct.
Peter Haaber, adm. direktør i Zleep Hotels siger til DR P4 København, at det vil øge kampen om kunderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne