2018 har bragt mange store politiske sejre for HORESTA, senest med lavere energiafgifter for hotellerne, og disse resultater skal der komme endnu flere af i 2019. Derfor har organisationen valgt at styrke den politiske afdeling med ansættelse af Annette Hyldebrandt som chef for turisme- og oplevelsesøkonomi.

Annette Hyldebrandt har senest været public affairs manager i Falck, hvor hun har arbejdet med at positionere organisationen politisk på både nationalt og europæisk plan. Inden da var hun ansat i Erhvervs- og Vækstministeriet.

Hun kan nu se frem til at skulle bidrage til arbejdet med at styrke rammebetingelserne for landets hoteller, restauranter og turismevirksomheder, hvor HORESTA repræsenterer næsten 2.000 medlemmer.

HORESTAs adm. direktør Katia K. Østergaard glæder sig over at have fundet det helt rigtig match, som kan medvirke til at løfte erhvervets dagsordener:

”Der er mange politiske rammevilkår, vi gerne så ændret til glæde for erhvervets virksomheder, og vi er utrolig glade for at kunne tilslutte Annette Hyldebrandt til dette arbejde i vores stærke politiske afdeling. I HORESTA har vi tradition for at skabe store resultater, og med en oprustning mener vi, at der kan opnås endnu mere til glæde for Danmarks turisme- og oplevelsesvirksomheder”, siger Katia K. Østergaard.

Annette Hyldebrandt vil i det daglige arbejde referere til HORESTAs politiske direktør Kirsten Munch Andersen, og hun skal foruden det nationale arbejde og bidrage til indsatsen i den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen fra januar overtager formandsposten.

Har du fået læst?

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne