Der er vækst på det københavnske hotelmarked, og mange nye værelser. Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019 vil en række brancheprofiler og eksperter give gøre dig klogere på, hvordan markedet ser ud i dag, og hvordan det vil udvikle sig de kommende år.

Arrangementet finder sted den 25. januar på Tivoli Hotel & Congress Center fra kl. 9.00 til 13.30.

Du kan se hele programmet for HOTEL KICK-OFF 2019 her.

Arrangementet er eksklusivt for hotelmedlemmer af HORESTA.

Du vil blandt andet kunne opleve HORESTAs udviklingschef Benedikte Rosenbrinck. Med afsæt i HORESTAs konjunkturanalyse vil hun give et indblik i hotellernes samlede forventninger, udfordringer og strategiske tiltag i 2019 m.m.

Du tilmelder dig HOTEL KICK-OFF 2019 her.

Arrangementet bliver også afholdt i Jylland den 18. februar på Munkebjerg Hotel. Du kan allerede nu tilmelde dig her.

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

HORESTA har fået nyt look

HORESTA er stolte af at kunne præsentere en ny hjemmeside og et nyt nyhedsbrev, hvor brugervenligheden er i højsædet

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne