Der er vækst på det københavnske hotelmarked, og mange nye værelser. Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019 vil en række brancheprofiler og eksperter give gøre dig klogere på, hvordan markedet ser ud i dag, og hvordan det vil udvikle sig de kommende år.

Arrangementet finder sted den 25. januar på Tivoli Hotel & Congress Center fra kl. 9.00 til 13.30.

Du kan se hele programmet for HOTEL KICK-OFF 2019 her.

Arrangementet er eksklusivt for hotelmedlemmer af HORESTA.

Du vil blandt andet kunne opleve HORESTAs udviklingschef Benedikte Rosenbrinck. Med afsæt i HORESTAs konjunkturanalyse vil hun give et indblik i hotellernes samlede forventninger, udfordringer og strategiske tiltag i 2019 m.m.

Du tilmelder dig HOTEL KICK-OFF 2019 her.

Arrangementet bliver også afholdt i Jylland den 18. februar på Munkebjerg Hotel. Du kan allerede nu tilmelde dig her.

Det økologiske foodservice-salg vokser fortsat markant

Omlægningen til mere økologi har fortsat masser af fart på i foodservice-segmentet, og ifølge helt nye tal fra Danmarks Statistik steg salget sidste år med 15 pct. til næsten 2,35 mia. kr., skriver FødevareWatch.dk.

Nyt firma sender smørrebrød direkte til døren

Hejdi Nielsen er sammen med sin mand Søren sprunget ud som iværksættere. De har sammen åbnet ‘Nielsen Dansk Mad’, som nok skal få smørrebrødsfans til at lytte efter, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne