I de kommende år vil konkurrencen på det københavnske hotelmarked blive intensiveret med åbningen af flere hoteller og tilførslen af mange tusinde nye værelser.

Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF den 25. januar kan I få indsigt i, hvordan det går hovedstadens hotelmarked lige nu, og hvad de københavnske hoteller kan forvente de kommende år. I kan se hele programmet for HOTEL KICK-OFF 2019 her. Arrangementet er eksklusivt for hotelmedlemmer af HORESTA og finder sted på Tivoli Hotel & Congress Center.

I den store kapacitetsudvidelse bidrager de eksisterende kæder på markedet med en stor del af de nye værelser, men samtidig finder nye aktører også vej til markedet. Blandt dem er CitizenM, og HORESTA har inviteret hotel manager Trine Hardy som taler til HOTEL KICK-OFF-arrangementet.

Her vil Trine fortælle om den hollandske kædes ambitioner og forventninger, samt hvordan de ser på konkurrencen i markedet. CitizenM åbnede i december 2018 ved Rådhuspladsen i København, og de lægger ikke skjul på, at de gerne vil have endnu flere værelser i den danske hovedstad.

Vil I høre mere om markedets udvikling tilmelder I jer HOTEL KICK-OFF 2019 her.

HORESTA holder også HOTEL KICK-OFF 2019 i Jylland den 18. februar på Munkebjerg Hotel, hvor programmet er med særligt fokus på hoteller uden for hovedstaden. I kan allerede nu tilmelde jer her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Hotelkæde beholder særpris i Danmark

Tirsdag aften modtog Scandic prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion (inddragelse i et fællesskab eller en sammenhæng, red.), skriver Standby.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne