I de kommende år vil konkurrencen på det københavnske hotelmarked blive intensiveret med åbningen af flere hoteller og tilførslen af mange tusinde nye værelser.

Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF den 25. januar kan I få indsigt i, hvordan det går hovedstadens hotelmarked lige nu, og hvad de københavnske hoteller kan forvente de kommende år. I kan se hele programmet for HOTEL KICK-OFF 2019 her. Arrangementet er eksklusivt for hotelmedlemmer af HORESTA og finder sted på Tivoli Hotel & Congress Center.

I den store kapacitetsudvidelse bidrager de eksisterende kæder på markedet med en stor del af de nye værelser, men samtidig finder nye aktører også vej til markedet. Blandt dem er CitizenM, og HORESTA har inviteret hotel manager Trine Hardy som taler til HOTEL KICK-OFF-arrangementet.

Her vil Trine fortælle om den hollandske kædes ambitioner og forventninger, samt hvordan de ser på konkurrencen i markedet. CitizenM åbnede i december 2018 ved Rådhuspladsen i København, og de lægger ikke skjul på, at de gerne vil have endnu flere værelser i den danske hovedstad.

Vil I høre mere om markedets udvikling tilmelder I jer HOTEL KICK-OFF 2019 her.

HORESTA holder også HOTEL KICK-OFF 2019 i Jylland den 18. februar på Munkebjerg Hotel, hvor programmet er med særligt fokus på hoteller uden for hovedstaden. I kan allerede nu tilmelde jer her.

Hotel Insights 2024 - Jylland

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Hotel Insights 2024 - København

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind