I de kommende år vil konkurrencen på det københavnske hotelmarked blive intensiveret med åbningen af flere hoteller og tilførslen af mange tusinde nye værelser.

Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF den 25. januar kan I få indsigt i, hvordan det går hovedstadens hotelmarked lige nu, og hvad de københavnske hoteller kan forvente de kommende år. I kan se hele programmet for HOTEL KICK-OFF 2019 her. Arrangementet er eksklusivt for hotelmedlemmer af HORESTA og finder sted på Tivoli Hotel & Congress Center.

I den store kapacitetsudvidelse bidrager de eksisterende kæder på markedet med en stor del af de nye værelser, men samtidig finder nye aktører også vej til markedet. Blandt dem er CitizenM, og HORESTA har inviteret hotel manager Trine Hardy som taler til HOTEL KICK-OFF-arrangementet.

Her vil Trine fortælle om den hollandske kædes ambitioner og forventninger, samt hvordan de ser på konkurrencen i markedet. CitizenM åbnede i december 2018 ved Rådhuspladsen i København, og de lægger ikke skjul på, at de gerne vil have endnu flere værelser i den danske hovedstad.

Vil I høre mere om markedets udvikling tilmelder I jer HOTEL KICK-OFF 2019 her.

HORESTA holder også HOTEL KICK-OFF 2019 i Jylland den 18. februar på Munkebjerg Hotel, hvor programmet er med særligt fokus på hoteller uden for hovedstaden. I kan allerede nu tilmelde jer her.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne