Snart åbner et nyt hotel med 190 værelser i Sønderborg. Projektet har indtil nu heddet Hotel Alsik, men inden åbningen kommer nu en navneændring. Hotellet har nemlig indgået en franchise-aftale med den tyske hotelkæde Steigenberger, og Sønderborg-hotellet får således navnet Alsik Steigenberger Hotel and Spa.

Steigenberger er en del af Deutsche Hospitality, som i sidste måned købte majoriteten af aktier i den danske hotelkæde Zleep Hotels. Foruden disse to brands råder Deutsche Hospitality også over MAXX by Steigenberger, IntercityHotel og Jaz in the City. Målet er nu at introducere det danske marked for de øvrige brands i deres portefølje, og koncernchef for Deutsche Hospitality Thomas Willms forudser 25-30 hoteller i landet inden for en treårig periode.

I Sønderborg skal Steigenberger drive hotellet med RIMC Hotels & Resorts Group. Et partnerskab, som allerede kører med succes flere andre steder i verden. Hotellet bliver et highend-produkt, og Thomas Willms ser et stort potentiale i at tiltrække tyske gæster, der for eksempel vil nyde hotellets store spaafdeling eller nye maden, som gourmetkokken Jesper Koch står i spidsen for.

I spidsen for hotellet er Henrik Bille Pedersen, der både er direktør for Alsik-hotellet og skandinavisk chef for RIMC. Deutsche Hospitality har 150 hoteller på tre kontinenter og næsten 10.000 medarbejdere.

Se en video med Thomas Willms nedenfor, hvor han fortæller om hotelkædens opskrift på succes, og hvad Sønderborg kan forvente sig af Alsik Steigenberger Hotel and Spa.

(Du kan også læse mere om hotellet i det nyeste nummer af Visitor).

Event: Mød Skandinaviens største hotelejere

OptiMeet 2019 er en anledning til at måle aktuelle strategier, udfordringer og tanker op imod dagens indlæg om branding, nye mødekoncepter, teknologi, hotelledelse og tendenser lige nu. Fortalt af dem, der er længst fremme på både vækst og indtjening.

Hillerøds hotel gør klar til konkurrence

Siden Hillerød Hotel slog dørene op i 1987, har det været byens eneste hotel. Men med Zleep Hotels planer om at åbne et hotel på Markedspladsen midt i Hillerød, er den status forsvundet om ganske få år, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Hoteldirektør: Nye værelser vil øge kampen om kunderne

Det går stærkt med at bygge nye hoteller i København. 7.700 nye værelser er på vej, og det svarer til en vækst på ca. 40 pct.
Peter Haaber, adm. direktør i Zleep Hotels siger til DR P4 København, at det vil øge kampen om kunderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne