Populariteten af de såkaldte Extended Stay-hoteller er tydelig. Ifølge STRGlobal er sådanne ophold steget med 34 pct. i løbet af fem år, og med en belægningsprocent på 77 pct.

Roost Apartment Hotels tilbyder præcis, hvad navnet indebærer, en rede. Suiterne omfatter fuldt udstyrede køkkener, vaskemaskiner og tørretumblere og en unik indretning med antikke tæpper og hjemlig følelse gennemsyrer det hele. Derudover har gæsterne adgang til en concierge og et fitnesscenter, ligesom der er ugentlig rengøring og chaufførservice.

I oktober 2018 annoncerede Four Seasons sit første boligprojekt, der skal opføres i Los Angeles med selvstændige boliger, der ligger mellem et resort og et privat hjem med faciliteter som døgnåben concierge-service, rengøring og et fitnesscenter samt et privat køkken.

Living Rooms tilbyder luksus indrettede værelser og lejligheder på fire steder i London, hvor gæsterne er velkomne til at blive i måneder eller år.

Hver placering er unik med kunstværker hentet fra auktioner og lokale kunstnere. De er lavet så gæsterne kan føle sig som hjemme og give gæster privatliv og plads, men såfremt de skulle ønske det, så er alle hotellets tjenester mulige. Gæsterne kan sågar medbringe deres egne møbler og hænge deres egen kunst på væggene.

Hvorfor er det interessant?

Udlejning af private hjem var traditionelt rettet mod dem på et budget, men disse længerevarende lejligheder viser, at grænserne mellem hjem og hotel også er flydende i luksusverdenen.

Muligheder/perspektivering:

Hvordan kan jeres virksomhed stille ydelser til rådighed for lejere af private (luksus)overnatninger i nærområdet?

Hvordan kan I i endnu højere grad tilbyde jeres gæster flere den hjemlige følelse?

Hvordan kan I indrette jeres hotel til at imødekomme længerevarende ophold?

Læs mere:

Https://myroost.com/


Indlægget er produceret af Experiences by Innovation Lab, som HORESTA samarbejder med i forhold til trends og tendenser. Siden 2001 har Innovation Lab arbejdet med turisme og oplevelsesøkonomi. De har bl.a. kortlagt fremtidens møde- og konferenceformater med Inspiring Denmark, udviklet hoteloplevelser med Radisson BLU, leveret koncepter til oplevelsesparker som KRAFT i Ringkøbing, faciliteret en sammensmeltning af gastronomi og 3D-print med Malling og Schmidt, udviklet stedsbundne signaturoplevelser i ni sønderjyske byer, samarbejdet med VisitDenmark om digital gæsteservice og meget, meget mere.
De internationale trends er kurateret af Jarle Fink Kondrup, ekspert i teknologi og oplevelser, som er Innovation Labs spydspids inden for turisme og oplevelsesøkonomi.

Log ind