Det vælter ind med gæster på hotellerne i København. I 2018 var der lige knapt 9 millioner overnatninger i Region Hovedstaden. Det er både en halv million flere end i 2017, og så er det også ny rekord, og faktisk forventer hotelbranchen, at 2019 bliver endnu vildere, kunne TV-Avisen fortælle i aftes.

Det skete i et indslag, som tog afsæt i nye tal fra Danmarks Statistik for antallet af turistovernatninger i Danmark i 2018.

TV-Avisen fokuserede også på de kommende års kapacitetsudvikling – særligt i København, hvor en opgørelse fra HORESTA viser, at antallet af hotelværelser vil vokse fra 17.400 i 2017 til 24.400 i 2021.

”Jeg mener godt, at markedet kan bære det. Men der vil selvfølgelig være en periode, hvor udbuddet nok er lidt større end efterspørgslen”, sagde HORESTAs formand, Jens Zimmer Christensen.

TV2/Lorry og Radioavisen satte også fokus på det københavnske hotelmarked i aftes.

(artiklen fortsætter under billedet)

Til TV2/Lorry forklarede HORESTAs medlemschef, Nadeem Wasi, væksten i overnatninger var på 5,6 procent fra 2017 til 2018.

”Det skyldes jo først og fremmest, at vi har fået flere forskellige produkter, så du kan komme til København som single, som børnefamilie, som high end, som low end. Samtidig har vi haft en rigtig god udvikling i forhold til lufthavnen med nye ruter, og ligeså ser vi en vækst i krydstogtmarkedet.

a&o Hostels i København oplever stor fremgang

Glødende telefoner, markant flere bookinger og mange flere gæster. Det seneste halve år har været gavmildt ved a&o hostels i hovedstaden. Kædens to hostels med i alt 385 værelser og 1.315 senge har oplevet en betydelig vækst i antallet af overnatninger.

Hotellerne i Fredericia melder om gode overnatningstal

Hotel Fredericia og Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia melder om en rekordsommer og ser ind i et fantastisk 2023. Det gælder også inden for erhvervsturisme, hvor begge peger på samarbejdet med Experience Fredericia, som en af årsagerne til succes, skriver Fredericiaavisen.dk.

Hotelkoncern mistede data i hackerangreb

Koncernen Intercontinental Hotels Group (IHG), der omfatter Holiday Inn og 17 andre varemærker, er blevet ofre for et cyberangreb, der betød, at kunderne i en periode ikke kunne hverken booke værelser eller foretage check-in via internettet, skriver Standby.dk.

Log ind