Den nye ferielov træder i kraft den 1. september 2020, men giver allerede nu anledning til mange spørgsmål. HORESTA fortsætter derfor rækken af medlemsmøder om den nye ferielov. De næste medlemsarrangementer afholdes på Frederiksberg den 8. marts og på Bornholm den 26. marts.

Den nye ferielov får stor betydning for den fremtidige ferieplanlægning på danske arbejdspladser. Med loven indføres det, der hedder ”samtidighedsferie”, der betyder, at medarbejderne både optjener og afholder deres ferie løbende. I dag optjenes ferien i et kalenderår og kan så først afholdes fra den efterfølgende 1. maj og 12 måneder frem.

Samtidighedsferie betyder, at medarbejdere, i modsætning til i dag, kan holde betalt ferie i det første år af deres ansættelse.

Vi overgår til samtidighedsferie den 1. september 2020, men allerede fra den 1. september 2019 får loven betydning.

Mødet er forbeholdt HORESTAs medlemmer og er gratis.

Tilmelding, tid og sted

Den 8. marts 2019, kl. 13.00 - 14.30, HORESTA - Vodroffsvej 32 - 1900 Frederiksberg C

Den 26. marts 2019, Bornholm – det præcise tidspunkt og sted vil blive fastlagt

Vigtige oplysninger

Arrangementet er forbeholdt medlemmer af HORESTA, og tilmelding er bindende. Deltagelse er gratis, men der opkræves et gebyr på 500,- kr. for "no-show".

Har du fået læst?

Har du styr på den nye ferielov?

Når den nye ferielov træder i kraft fra 2020, vil det medføre forandringer i forhold til optjening og afvikling af ferie på alle arbejdspladser.

Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov

Hvad kommer den nye ferielov til at betyde for din virksomhed? Det kan du blive meget klogere på, når HORESTA holder gå-hjem-møde om den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020 med en overgangsordning fra 1. september 2019.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne