Den nye ferielov træder i kraft den 1. september 2020, men giver allerede nu anledning til mange spørgsmål. HORESTA fortsætter derfor rækken af medlemsmøder om den nye ferielov. De næste medlemsarrangementer afholdes på Frederiksberg den 8. marts og på Bornholm den 26. marts.

Den nye ferielov får stor betydning for den fremtidige ferieplanlægning på danske arbejdspladser. Med loven indføres det, der hedder ”samtidighedsferie”, der betyder, at medarbejderne både optjener og afholder deres ferie løbende. I dag optjenes ferien i et kalenderår og kan så først afholdes fra den efterfølgende 1. maj og 12 måneder frem.

Samtidighedsferie betyder, at medarbejdere, i modsætning til i dag, kan holde betalt ferie i det første år af deres ansættelse.

Vi overgår til samtidighedsferie den 1. september 2020, men allerede fra den 1. september 2019 får loven betydning.

Mødet er forbeholdt HORESTAs medlemmer og er gratis.

Tilmelding, tid og sted

Den 8. marts 2019, kl. 13.00 - 14.30, HORESTA - Vodroffsvej 32 - 1900 Frederiksberg C

Den 26. marts 2019, Bornholm – det præcise tidspunkt og sted vil blive fastlagt

Vigtige oplysninger

Arrangementet er forbeholdt medlemmer af HORESTA, og tilmelding er bindende. Deltagelse er gratis, men der opkræves et gebyr på 500,- kr. for "no-show".

Har du fået læst?

Det skal du være opmærksom på ved overgangen til vintertid

Natten mellem lørdag den 26. oktober og søndag den 27. oktober overgår vi fra sommertid til vintertid. Det betyder, at natportierer og andre, der er på arbejde på dette tidspunkt, får forlænget deres vagt med en time. Som arbejdsgiver skal du være opmærksom på reglerne for aflønning af medarbejdere, der arbejder denne nat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne