Når Berlingske hvert år samler en liste af landets 100 største erhvervstalenter, er det ofte brancher som rådgivning, økonomi, salg og forretningsudvikling, som udfylder pladserne. Alt for sjældent er der tale om talentfulde unge fra hotel-, restaurant- og turismevirksomheder.

HORESTAs uddannelseschef Marianne Kragh mener, at dette er en oplagt mulighed til at skabe respekt om håndværksfagene:

”Som en del af vores erhverv kan talentfulde unge hurtigt arbejde sig til tops og få ansvar. En plads på denne liste vil vise omverdenen, hvordan målrettede kokke, tjenere og receptionister m.m. kan løfte store projekter og skabe resultater, der er mindst lige så store, som talenter i andre brancher”, fortæller hun.

Hun opfordrer derfor virksomheder til at indstille deres talenter til listen for at bidrage til opmærksomheden om hotel-, restaurant- og turisterhvervets mange muligheder, samtidig med at det er en oplagt mulighed for at anerkende virksomhedens allerdygtigste medarbejdere.

For at komme i betragtning til Berlingskes liste, skal man være under 36 år. Der er frist for indstillinger den 20. februar.

Berlingske opstiller en række kategorier, og her er hhv. ’iværksættere’ og ’specialister’ det der umiddelbart kommer tættest på erhvervets fag.

Kontakt HORESTA for at høre mere om indstillingen af jeres talent.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

Hilton klar med nyt varemærke

Hilton har foreløbig 18 hotelvaremærker fordelt på 6.000 hoteller verden over. Hotellerne i 117 lande og territorier har samlet knap en million værelser. Og nu kommer der endnu et varemærke fra Hilton-koncernen, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne