Gæsternes behov udvikler sig konstant, og det stiller krav til virksomhederne i hotelerhvervet. For hvad skal man satse på som overnatningssted eller konferencecenter, når det kommer til at tiltrække både forretnings- og ferierejsende i fremtiden?

Det er blandt temaerne på HORESTA Hotel KICK-OFF den 18. februar i Vejle, hvor man desuden kan få en øget indsigt i hotelmarkedet, med særligt fokus på at drive virksomhed uden for København. HORESTA har inviteret en række eksperter og brancheprofiler til at tale ved HORESTA Hotel Kick-off 2019 den 18. februar i Vejle.

Her kan I blandt andet opleve Anja Hartung Sfyrla, chef for forretningsudvikling hos VisitDenmark, som vil fortælle om, hvem gæsterne i hotelerhvervet bliver. Hun giver også sit bud på, hvad man som hotel og konferencecenter bør fokusere på, hvis man skal imødekomme behovene og forventningerne hos de ferie- og forretningsrejsende.

Med afsæt i HORESTAs nye konjunkturanalyse vil deltagerne også blive klogere på strategien hos erhvervets virksomheder, og hvad de ser som deres største udfordringer m.m.

Arrangementet er eksklusivt for hotelmedlemmer og finder sted den 18. februar på Munkebjerg Hotel i Vejle. Se hele programmet og tilmeld dig her.

Et lignende hotelseminar blev afholdt i København i januar, hvor ca. 100 beslutningstagere fra hotelerhvervet var samlet. Se video fra HOTEL KICK-OFF i København her.

Stor rekrutteringsdag hos Radisson RED Aarhus

I slutningen af første kvartal får Radisson RED danmarkspremiere, når det internationale livsstilshotel-brand åbner i Aarhus. Hotellet er det første af sin slags i hele Norden.

VisitHerning: ”Kan turisme, vækst og bæredygtighed gå hånd i hånd?”

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har netop igangsat processen med at udarbejde en ny turismepolitisk strategi med fokus på, at den fortsatte vækst i turismen skal ske på en bæredygtig måde, skriver Herning Folkeblad. Strategien forventes at kunne offentliggøres primo 2021. Ambitionen er, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer.

Postterminalen i Odense kan blive til hotel

Ifølge Fyens.dk er Park Street Nordicom i forhandling med både hotel og tech-virksomheder, der kan blive kommende lejere i postterminalbygningen i Odense. Dele af bygningen formentlig rives ned, skriver avisen ifølge ByensEjendom.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne