Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019, kan du få indsigt i markedet lige nu og forventninger til de kommende år med fokus på udviklingen uden for København. Det sker, når HORESTAs eksperter blandt andet fremlægger de nyeste resultater af organisationens konjunkturanalyse for hoteller.

Arrangementet finder sted den 18. februar på Munkebjerg Hotel i Vejle. Læs mere og tilmeld dig her.

Foruden HORESTAs egne brancheeksperter kommer også Charlotte Frederiksen, der er salg & marketingchef hos Marienlyst Strandhotel. Hun vil fortælle deltagerne om hotellets transformation, og hvordan det kulminerede i en kåring som ’Bedste Internationale Hotel’ af det internationale site Best Loved Hotels sidste år.

Charlotte Frederiksen vil desuden fortælle om virksomhedens ambitioner i hotel- og konferencemarkedet, og om hvordan hun mener, at man opnår succes i markedet.

Arrangementet er eksklusivt for hotelmedlemmer af HORESTA. Et lignende hotelseminar blev afholdt i København i januar, hvor ca. 100 beslutningstagere fra hotelerhvervet var samlet. Se video fra HOTEL KICK-OFF i København her.

Vil du høre mere om hotelmarkedets udvikling, tilmelder I jer HOTEL KICK-OFF 2019 her.

For yderligere information kontakt:

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne