Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019, kan du få indsigt i markedet lige nu og forventninger til de kommende år med fokus på udviklingen uden for København. Det sker, når HORESTAs eksperter blandt andet fremlægger de nyeste resultater af organisationens konjunkturanalyse for hoteller.

Arrangementet finder sted den 18. februar på Munkebjerg Hotel i Vejle. Læs mere og tilmeld dig her.

Foruden HORESTAs egne brancheeksperter kommer også Charlotte Frederiksen, der er salg & marketingchef hos Marienlyst Strandhotel. Hun vil fortælle deltagerne om hotellets transformation, og hvordan det kulminerede i en kåring som ’Bedste Internationale Hotel’ af det internationale site Best Loved Hotels sidste år.

Charlotte Frederiksen vil desuden fortælle om virksomhedens ambitioner i hotel- og konferencemarkedet, og om hvordan hun mener, at man opnår succes i markedet.

Arrangementet er eksklusivt for hotelmedlemmer af HORESTA. Et lignende hotelseminar blev afholdt i København i januar, hvor ca. 100 beslutningstagere fra hotelerhvervet var samlet. Se video fra HOTEL KICK-OFF i København her.

Vil du høre mere om hotelmarkedets udvikling, tilmelder I jer HOTEL KICK-OFF 2019 her.

20240604 DSC00454
Cheføkonom
Jonas Kjær

Dansk rejsegruppe får 11. hotel i Østrig

SkiGroup med Højmark Rejser har fået driften af firestjernet hotel i Tyrol. Dermed har gruppen 11 hoteller i Østrig, hvoraf man ejer seks. Der kigges som noget nyt også efter hoteller i andre lande.

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Log ind