Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019, kan du få indsigt i markedet lige nu og forventninger til de kommende år med fokus på udviklingen uden for København. Det sker, når HORESTAs eksperter blandt andet fremlægger de nyeste resultater af organisationens konjunkturanalyse for hoteller.

Arrangementet finder sted den 18. februar på Munkebjerg Hotel i Vejle. Læs mere og tilmeld dig her.

Foruden HORESTAs egne brancheeksperter kommer også Charlotte Frederiksen, der er salg & marketingchef hos Marienlyst Strandhotel. Hun vil fortælle deltagerne om hotellets transformation, og hvordan det kulminerede i en kåring som ’Bedste Internationale Hotel’ af det internationale site Best Loved Hotels sidste år.

Charlotte Frederiksen vil desuden fortælle om virksomhedens ambitioner i hotel- og konferencemarkedet, og om hvordan hun mener, at man opnår succes i markedet.

Arrangementet er eksklusivt for hotelmedlemmer af HORESTA. Et lignende hotelseminar blev afholdt i København i januar, hvor ca. 100 beslutningstagere fra hotelerhvervet var samlet. Se video fra HOTEL KICK-OFF i København her.

Vil du høre mere om hotelmarkedets udvikling, tilmelder I jer HOTEL KICK-OFF 2019 her.

Jonas.jpg
Cheføkonom
Jonas Kjær

Søskendepar køber kitsch byhotel

Efter at have været til salg siden november har et søskendepar nu købt det lille byhotel Arnkilhus i Sønderborg. Planen er nu, at hotellet skal have en kærlig hånd og et mere tydeligt brand.

Nyt stort hotel på vej i Odense

Et samarbejde med en hotelkæde er tæt på at falde på plads, oplyser projektudviklingschef Kim Marcussen fra A. Enggard, som sammen med pensionsgiganten PKA står bag hotelprojektet i

Arvinger sender endelig berømt hotel på markedet

Efter ejerens død sidste år oplyste arvingerne, at de ikke selv ønskede at drive Brøndums Hotel videre. Men de sidste detaljer skulle først på plads, før hotellet kunne sælges, og nu er salgsprospektet endelig landet.

Log ind