Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019, kan du få indsigt i markedet lige nu og forventninger til de kommende år med fokus på udviklingen uden for København. Det sker, når HORESTAs eksperter blandt andet fremlægger de nyeste resultater af organisationens konjunkturanalyse for hoteller.

Arrangementet finder sted den 18. februar på Munkebjerg Hotel i Vejle. Læs mere og tilmeld dig her.

Foruden HORESTAs egne brancheeksperter kommer også Charlotte Frederiksen, der er salg & marketingchef hos Marienlyst Strandhotel. Hun vil fortælle deltagerne om hotellets transformation, og hvordan det kulminerede i en kåring som ’Bedste Internationale Hotel’ af det internationale site Best Loved Hotels sidste år.

Charlotte Frederiksen vil desuden fortælle om virksomhedens ambitioner i hotel- og konferencemarkedet, og om hvordan hun mener, at man opnår succes i markedet.

Arrangementet er eksklusivt for hotelmedlemmer af HORESTA. Et lignende hotelseminar blev afholdt i København i januar, hvor ca. 100 beslutningstagere fra hotelerhvervet var samlet. Se video fra HOTEL KICK-OFF i København her.

Vil du høre mere om hotelmarkedets udvikling, tilmelder I jer HOTEL KICK-OFF 2019 her.

Jonas.jpg
Cheføkonom
Jonas Kjær

Stort hotelprojekt sendt i høring

Et enigt byråd på Fanø har sendt udviklingsplanen for et nyt hotelprojekt ved Rindby Strand på Fanø i høring. Stik mod forvaltningens anbefalinger.

Instagram bragte Alice fra Ukraine til hotel i Gilleleje

Det er ét år siden krigen i Ukraine brød ud. En krig, der via en dansk familie på Instagram, bragte Alice Tsomkalo til Gilleleje. Hun er én af de i alt 155 flygtninge Gribskov Kommune har modtaget, og kort efter ankomst fik hun igennem kommunen arbejde hos Kysthusene Gilleleje. Først som opvasker og i dag også som konferencecentrets husfotograf.

Log ind