Hotel Royal er en institution på det aarhusianske hotelmarked og har længe været en af de foretrukne overnatningsmuligheder for kvalitetsbevidste forretningsfolk og turister i byen. Men en lang historie er bestemt ikke ensbetydende med en virksomhed, der hænger i fortiden.

Hotellet har været gennem en stor renoveringsproces, hvor alle værelser er blevet renoveret eller skal til det snart. I den forbindelse har virksomheden præsenteret byens største hotellejlighed, og på den kulinariske front er der indgået et samarbejde med Michelin-restauratørerne fra Gastromé, som blandt andet skal drive hotellets spisested, Restaurant Atrium.

Et perfekt match lyder det fra hotel manager Lilian Lenbroch.

”Med William og Søren fra Gastromé så vi muligheden for at løfte vores spiseoplevelse, og dermed kunne tilbyde gæsterne et endnu bedre ophold, når de besøger os. Gastromé er jo kendt for kvalitet med afsæt i det nordiske, og generelt så vi mange ligheder i filosofi og vores måder at gribe gæsteoplevelsen an på”, fortæller hun.

Foruden Restaurant Atrium vil restauratørerne også tilbyde mad til private arrangementer i den nye hotellejlighed, og Atrium skal også bruges til større virksomhedsarrangementer og private fester, bryllupper m.m.

(Artiklen fortsætter under videoen)

For restauratøren William Jørgensen var det en mulighed for at udvikle virksomheden og få et ben inden for i den hotelverden, hvor både han selv og den anden indehaver af Gastromé, Søren Jakobsen, er uddannet.

”I hotelverdenen skal man være klar hele døgnet, og du skal værne om gæsten på en anden måde, end hvad vi er vant til på Gastromé. Det ser vi utrolig meget frem til, og vi glæder os til at udforske mulighederne i fællesskab med hotellet i det nye sted, som vi sammen har stablet på benene”, siger William Jørgensen.

Han tilføjer, at Michelin-stjernen ikke er det, der står først for i Restaurant Atrium, men det ville ikke gøre noget.

”Atrium handler om at dyrke det, vi er gode til. Vi er heller ikke i gang med en plan, hvor restaurantåbninger på stribe indgår. Lige såvel er beslutningen om at åbne denne restaurant heller ikke funderet i en stor markedsanalyse af konkurrence blandt restauranterne i Aarhus. På Gastronomé er vi lykkes med at gøre det, som vi er bedst til, og den tilgang bringer vi med os i Atrium”, fortæller William Jørgensen.

Både Hotel Royals nye penthouse og Atrium er blevet taget godt imod. Hotellejligheden har oplevet stor efterspørgsel over sommeren, og har blot stået ledig et par dage over sommeren. Atrium har modtaget god respons fra de spisende.

”Gæsterne har haft positive ting at sige om deres oplevelse på Atrium, og nu handler det om at få spredt budskabet ud til endnu flere. Vi vil gerne gøre aarhusianerne bekendt med, at Atrium også er for dem, og det gælder både, hvad angår arrangementer, middage eller en fantastisk oplevelse i cocktailbaren i de nye lokaler”, fortæller Lilian Lenbroch og William Jørgensen.  

Hotel Royal har en længere periode været bortforpagtet, men i foråret valgte ejerfamilien Richard Pedersen at hjemtage driften. I den forbindelse blev Lilian Lenbroch ansat som hotelmanager.

Gastromé var med i første bølge af Michelin-restauranter uden for København, der fik stjerner i 2015, og det aarhusianske spisested har forsvaret stjernen lige siden.

Se flere billeder fra Hotel Royals nye restaurant på HORESTAs Instagram.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne