I Danmark er vi forkælede med nogle af Europas allerbedste forlystelsesparker. Sådan lyder dommen i hvert fald fra Tripadvisors brugere. Platformen har lavet en liste med de 25 bedste forlystelsesparker i Europa, og her er fire danske blandt de første 20.

På listen finder man Tivoli på andenpladsen, Legoland på 13. pladsen, Fårup Sommerland på 17. pladsen og Djurs Sommerland på 20. pladsen. Førstepladsen går til Le Puy du Fou i Frankrig.

”Niveauet i de danske forlystelsesparker er skyhøjt, og der er tænkt over kvaliteten i alle led af oplevelsen. Samtidig ser vi år på år, at virksomhederne laver store investeringer i fornyelse og i at matche gæsternes ønsker og krav til en oplevelse, der er ud over det sædvanlige”, siger Kristian Nørgaard, sekretariatschef i Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark og politisk konsulent i HORESTA.

(artiklen fortsætter under billedet)

I Fårup Sommerland er de stolte af anerkendelsen, fortæller marketingchef Rasmus Mortensen.

”Vi har ikke nødvendigvis de største rutsjebaner, men vi har tænkt over gæsternes totaloplevelse, og vi gør en dyd af, at alle i familien er underholdt. Derfor laver vi også legepladser ved siden af de store rutsjebaner, så børnene ikke bare skal stå og kigge på en forlystelse, de ikke må prøve endnu”, fortæller han, og fortsætter:

”Vi ser hele tiden på, hvordan vi kan forbedre vores servicekoncept og blive en bedre udgave af os selv. Og det er vi nødt til, for niveauet blandt parkerne er højt herhjemme. Det er godt illustreret ved, at vi har hele fire pladser i top 20 på denne eksklusive liste, som gæsternes anmeldelser har formet”, siger Rasmus Mortensen.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne