I Danmark er vi forkælede med nogle af Europas allerbedste forlystelsesparker. Sådan lyder dommen i hvert fald fra Tripadvisors brugere. Platformen har lavet en liste med de 25 bedste forlystelsesparker i Europa, og her er fire danske blandt de første 20.

På listen finder man Tivoli på andenpladsen, Legoland på 13. pladsen, Fårup Sommerland på 17. pladsen og Djurs Sommerland på 20. pladsen. Førstepladsen går til Le Puy du Fou i Frankrig.

”Niveauet i de danske forlystelsesparker er skyhøjt, og der er tænkt over kvaliteten i alle led af oplevelsen. Samtidig ser vi år på år, at virksomhederne laver store investeringer i fornyelse og i at matche gæsternes ønsker og krav til en oplevelse, der er ud over det sædvanlige”, siger Kristian Nørgaard, sekretariatschef i Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark og politisk konsulent i HORESTA.

(artiklen fortsætter under billedet)

I Fårup Sommerland er de stolte af anerkendelsen, fortæller marketingchef Rasmus Mortensen.

”Vi har ikke nødvendigvis de største rutsjebaner, men vi har tænkt over gæsternes totaloplevelse, og vi gør en dyd af, at alle i familien er underholdt. Derfor laver vi også legepladser ved siden af de store rutsjebaner, så børnene ikke bare skal stå og kigge på en forlystelse, de ikke må prøve endnu”, fortæller han, og fortsætter:

”Vi ser hele tiden på, hvordan vi kan forbedre vores servicekoncept og blive en bedre udgave af os selv. Og det er vi nødt til, for niveauet blandt parkerne er højt herhjemme. Det er godt illustreret ved, at vi har hele fire pladser i top 20 på denne eksklusive liste, som gæsternes anmeldelser har formet”, siger Rasmus Mortensen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Tivoli vil løfte salg af mad og drikke med bredere udbud

Tivolis nye general manager for food&beverage Jakob Harreby Volquards har siddet i direktørstolen siden oktober 2019, og selv om han ikke vil komme ind på fremtidens konkrete tiltag, har han dog spottet, hvad der skal gøres anderledes for at optimere indtjeningen på segmentet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne