I Danmark er vi forkælede med nogle af Europas allerbedste forlystelsesparker. Sådan lyder dommen i hvert fald fra Tripadvisors brugere. Platformen har lavet en liste med de 25 bedste forlystelsesparker i Europa, og her er fire danske blandt de første 20.

På listen finder man Tivoli på andenpladsen, Legoland på 13. pladsen, Fårup Sommerland på 17. pladsen og Djurs Sommerland på 20. pladsen. Førstepladsen går til Le Puy du Fou i Frankrig.

”Niveauet i de danske forlystelsesparker er skyhøjt, og der er tænkt over kvaliteten i alle led af oplevelsen. Samtidig ser vi år på år, at virksomhederne laver store investeringer i fornyelse og i at matche gæsternes ønsker og krav til en oplevelse, der er ud over det sædvanlige”, siger Kristian Nørgaard, sekretariatschef i Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark og politisk konsulent i HORESTA.

(artiklen fortsætter under billedet)

I Fårup Sommerland er de stolte af anerkendelsen, fortæller marketingchef Rasmus Mortensen.

”Vi har ikke nødvendigvis de største rutsjebaner, men vi har tænkt over gæsternes totaloplevelse, og vi gør en dyd af, at alle i familien er underholdt. Derfor laver vi også legepladser ved siden af de store rutsjebaner, så børnene ikke bare skal stå og kigge på en forlystelse, de ikke må prøve endnu”, fortæller han, og fortsætter:

”Vi ser hele tiden på, hvordan vi kan forbedre vores servicekoncept og blive en bedre udgave af os selv. Og det er vi nødt til, for niveauet blandt parkerne er højt herhjemme. Det er godt illustreret ved, at vi har hele fire pladser i top 20 på denne eksklusive liste, som gæsternes anmeldelser har formet”, siger Rasmus Mortensen.

Video: ”Det har været en bragende succes”

Til HORESTA Hotel Insights var Core Hospitality inviteret til at holde oplæg om de to hoteller Residence Inn by Marriott og Fairfield by Marriott i Nordhavn, som de er operatør for, og som indtil videre har været en stor succes.

Log ind