Teambuilding, møder, fester og meget mere. Mulighederne er mange i Madkastellets tre nye restauranter i Københavns Zoo, som åbner samtidig med det nye pandaanlæg.

Pandaanlægget er lavet af Bjarke Ingels Group, og gæster kan blandt andet nyde måltider i den nye restaurant PanPan med udsigt til de store bjørne.

For adm. direktør i Madkastellet, Rasmus Pors, har det været en spændende opgave at rykke ind med restauranterne Panpan, Folk og Botanika i de traditionsrige rammer kombineret med København Zoos visioner om en oplevelse med holdning.

”Det er et projekt med mod. Zoo er en stor kulturinstitution, der har sat sig for at revolutionere sin madscene. Vores opgave i Madkastellet har været at favne de eksisterende kunder i et folkeligt projekt med fokus på kvalitet”, fortæller Rasmus Pors, der er medejer og partner i Madkastellet.

Han kalder udfordringen ved at åbne tre restauranten samtidig i en zoo for spændende.

To om at sejle denne båd

”Du er nødt til at anerkende, at du er et sted, hvor du også skal støtte Zoologisk Haves rejse. Vi kan ikke bare køre vores egen vej hele vejen igennem. Vi er nødt til at være to om at sejle denne her båd. Det er også det, der gør det spændende. Hvis vi er rigtig heldige, så kan vi få 1 plus 1 til at give 3. Så skal vi forsøge at gøre begrænsningerne til vores styrker. Og så er der en masse logistik med elefanter, der render rundt om hjørnerne, og man kan ikke altid komme ned med en varebil, og det skal vi lære at planlægge os ud af”, fortæller Rasmus Pors.

Han tilføjer, at virksomheden har ansat 40 mad til de nye spisesteder, og han glædede sig over et stærkt ansøgerfelt. I spidsen for alle restauranterne har Madkastellet hyret Casper Sobczyk, der blandt andet har været køkkenchef på Marienlyst Badehotel og restauranten Søren K i Den Sorte Diamant i København.

Hør både Rasmus Pors og Casper Sobczyk fortæller om det unikke projekt her:

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Ishockey og sommervejr gav hotelrekord i maj

Majsolen skinnede historisk mange timer i det danske sommerland, og det var med til at sikre de danske hoteller et rekordhøjt antal overnatninger for denne måned. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at hotellerne havde 4,2 pct. flere overnatninger sammenlignet med samme måned året før.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne