GuitarClub er navnet på online platformen i Indien, hvor gæster kan booke en billet til optrædener med nye artister på en cafe eller restaurant nær dem.

Gennem avancerede dataanalyser og machine learning matcher platformen nye artister med caféer, restauranter og hoteller på baggrund af artisten og musikgenren samt pris og lokalitet. Gæster kan således booke en billet til musik-eventet på den givne cafe - og samtidigt nyde en kop kaffe eller caféburger.

Siden det første event blev afholdt for seks måneder siden på Hard Rock Cafe i Bangalore, Indien, har over 4000 artister og 150 caféer i Indien tilmeldt sig det smarte online system, der både tilgodeser artisters behov for at afprøve sin musik samt restauranters forsøg på at skabe ekstraordinære oplevelser for de spisende gæster.

(artiklen fortsætter under billedet)

Ved at afholde events som disse tiltrækkes nye kunder – og med flere kunder opstår oftest også mere salg i butikken, lyder det fra platformen. Hard Rock Cafe i Bangalore oplevede at antallet af besøgende blev mere end fordoblet på mindre end seks uger fra de startede det ugentlige musikevent “Unplugged Sunday” med hjælp fra platformen GuitarClub.

Muligheder/perspektivering:

Hvordan kan jeres virksomhed sammenkøre flere oplevelser, så I skaber en ekstraordinær oplevelse for jeres kunder og får dem til at blive længere?

Kan I tiltrække nye kunder ved at tilbyde periodiske events? Hvilke mulige samarbejdspartnere kunne det være?

Læs mere:

http://www.guitarclub.in/


Indlægget er produceret af Experiences by Innovation Lab, som HORESTA samarbejder med i forhold til trends og tendenser. Siden 2001 har Innovation Lab arbejdet med turisme og oplevelsesøkonomi. De har bl.a. kortlagt fremtidens møde- og konferenceformater med Inspiring Denmark, udviklet hoteloplevelser med Radisson BLU, leveret koncepter til oplevelsesparker som KRAFT i Ringkøbing, faciliteret en sammensmeltning af gastronomi og 3D-print med Malling og Schmidt, udviklet stedsbundne signaturoplevelser i ni sønderjyske byer, samarbejdet med VisitDenmark om digital gæsteservice og meget, meget mere.
De internationale trends er kurateret af Jarle Fink Kondrup, ekspert i teknologi og oplevelser, som er Innovation Labs spydspids inden for turisme og oplevelsesøkonomi.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Rejsende vil ikke være del af overturisme

Hvad kommer til at definere turismeerhvervet næste år? Booking.com har givet deres bud, og her nævner platformen ’rise of the second cities’ – altså øget fokus på de byer, som ligger i laget lige under hovedstader m.m.

Trend: Tiltræk gæster gennem deres DNA

Det har aldrig været nemmere at finde ud af, hvor man nedstammer fra. En simpel DNA-test kan afsløre personers rødder og give den enkelte indsigt i, hvilke etniciteter de i virkeligheden bærer rundt på. Genkortlægnings-virksomheden 23andme er blot én af de førende virksomheder inden for dette område og de har indgået et samarbejde med Airbnb.

Nyt Visitor: Den kødfri bøf er kommet for at blive

I 2016 var der ingen, men nu har McDonald’s tre vegetariske burgere på menuen. Den nye adm. direktør i kæden, Mads Friis, fortæller, at de kødfrie burgere særligt er målrettet det unge segment, hvor flere og flere betragter sig selv som fleksitarer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne