Tariffer, afgifter og elforbrug. Har I det fulde overblik over virksomhedens elforbrug? Der kan være mange penge at spare.

Til at hjælpe medlemmerne med at kigge deres elaftaler efter i sømmene, har HORESTA en medlemsfordel med Norsk Elkraft Danmark.  Leverandøren til erhvervet tilbyder blandt andet et ’helsetjek’, hvor alle dele af virksomhedens energiaftale gennemgås. Og det har allerede sparet mange virksomheder for store beløb.

Blandt dem er Hotel Sleep 2 Night i Helsingør. Hotellet har 27 lejligheder, 64 værelser og en restaurant, som alle bidrager til virksomhedens samlede elregning:

”Da vi fik lavet et helsetjek af vores energiforbrug, fik vi en øget indsigt i den del af vores drift. Norsk Elkraft blev en værdifuld sparringspartner, som gennemgik hele vores forbrugsmønster, tjekkede tariffer og meget mere. I sidste ende blev vi klogere på, hvad vi kunne trække fra i momsafregningen, og det giver os en årlig besparelse på 75.000 kr. fremadrettet”, fortæller medejer af hotellet Jan Buhl Christensen.

Han tilføjer, at pengene nu skal bruges på at lancere nye projekter, og han anbefaler andre i branchen at få foretaget gennemgangen.

”Forkert tarif gjorde forskellen”

Hos DGI-Huset i Herning har man også fået gennemgået elregnskabet af Norsk Elkraft. Direktør Michael Stensgaard fortæller, at energi udgør en stor del af virksomhedens udgifter, da man udover et hotel med 152 værelser også driver et stort vandland.

”Vi har altid haft udgifterne til el under overvågning, men vi fik alligevel stor værdi ud af at få gennemgået vores elregnskaber af Norsk Elkraft. De fandt nemlig ud af, at vi var placeret på en forkert tarif, som gjorde, at vores udgifter var væsentlig højere, end de egentlig burde være. Derfor endte den lille investering i et helsetjek med en anseelig besparelse for vores virksomhed”, fortæller Michael Stensgaard.

Både DGI Huset i Herning og Hotel Sleep 2 Night har nu planer om at skifte til Norsk Elkraft, når deres eksisterende aftaler udløber.

Vil I vide mere?

Vil I høre mere om, hvilke fordele jeres virksomhed kan opnå ved et helsetjek eller andre af Norsk Elkrafts produkter, kan du læse mere om HORESTAs medlemsfordel her.

Norsk Elkraft har blandt andet udviklet en el-aftale specifikt til hotel- og restauranterhvervet, og udbyder også produktet ’Grøn Strøm’.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Populær burgerkæde får hug på børsen

Den populære amerikanske burgerkæde Shake Shack var steget næsten 100 pct. på børsen i år, men tirsdag bliver aktien slået til plukfisk oven på et skuffende regnskab, skriver Finans.dk.

Kaffekæde lander bedste resultat nogensinde: "Det er stort for os"

I 2007 gik fire venner sammen med ideen om at skabe deres egen kaffevirksomhed. De skød hver især 125.000 kr. i projektet og pantsatte deres lejligheder, så de samtidig kunne låne 600.000 kr. The Coffee Collective blev til virkelighed, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne