Vil du skabe gæsteoplevelser i verdensklasse? Kom og bliv inspireret til, hvordan din virksomhed kan nytænke gæsteoplevelser ved NICE Live The Festival den 25. oktober.

NICE har nemlig besluttet at lukke årets festivalsæson med et brag af en endagsfestival, hvor de mindeværdige gæsteoplevelser er i centrum. Festivalfeberen bliver blandt andet hjulpet på vej af festivalarmbånd, og alt hvad dertil hører. HORESTA var med til at starte innovationsprojektet NICE i 2013, og organisationen huser sekretariatet.

Festivalen finder sted den 25. oktober fra kl. 10.00 – 16.00. Du kan allerede nu sikre dig din plads til NICE Live The Festival her.

I løbet af dagen kan du få indblik i de bedste fortællinger fra NICE, som kan inspirere dig til at nytænke gæsteoplevelsen i din virksomhed, og der vil være debatter, paneler, rollespil, workshops og meget mere. På NICE LIVE vil du kunne opleve og høre spændende indlæg fra virksomheder som Tivoli, Flying Tiger, Magasin, Hotel Amerika, Dronning Louise og mange flere.

Lokation

Arrangementet finder sted i København hos Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design & Konservering på Holmen.

Program

Læs mere om programmet på NICEs hjemmeside her.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte projektleder Lene Wendelboe på info@niceproject.dk.

Trend: Gammeldags underholdning i nye klæder

Dabbers Social Bingo er navnet på Englands første bingo-hal, der særligt tiltrækker Millennial-generationen. Med temaer som “Saturday Night Jackpot Bingo”, “Vintage Bingo” eller “Disco Bingo” kan man tage vennerne under armen, og spille om diverse præmier, penge og rejser, mens gæster nyder en drink eller burger fra en af de mange street-food-steder i bingo-hallen.

Blog: Uforglemmelige turismeoplevelser kræver samarbejde og fokus på rammevilkår

Hver gang der åbner en ny flyrute til Danmark, jubler vi i turismen. Betydningen af disse forbindelser og nem tilgængelighed er enorm. Når døren åbnes til nye markeder, kan det straks aflæses i hotellernes overnatningsstatistikker, og restauranterne og de øvrige turismevirksomheder får også udsigt til nye gæster. Og det er godt for dansk økonomi. Samtidig er nye flyruter et fremragende eksempel på, hvad handlekraftige erhverv kan skabe af resultater, når vi løfter i flok. Og det kan vi blive endnu bedre til.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne