Vil du skabe gæsteoplevelser i verdensklasse? Kom og bliv inspireret til, hvordan din virksomhed kan nytænke gæsteoplevelser ved NICE Live The Festival den 25. oktober.

NICE har nemlig besluttet at lukke årets festivalsæson med et brag af en endagsfestival, hvor de mindeværdige gæsteoplevelser er i centrum. Festivalfeberen bliver blandt andet hjulpet på vej af festivalarmbånd, og alt hvad dertil hører. HORESTA var med til at starte innovationsprojektet NICE i 2013, og organisationen huser sekretariatet.

Festivalen finder sted den 25. oktober fra kl. 10.00 – 16.00. Du kan allerede nu sikre dig din plads til NICE Live The Festival her.

I løbet af dagen kan du få indblik i de bedste fortællinger fra NICE, som kan inspirere dig til at nytænke gæsteoplevelsen i din virksomhed, og der vil være debatter, paneler, rollespil, workshops og meget mere. På NICE LIVE vil du kunne opleve og høre spændende indlæg fra virksomheder som Tivoli, Flying Tiger, Magasin, Hotel Amerika, Dronning Louise og mange flere.

Lokation

Arrangementet finder sted i København hos Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design & Konservering på Holmen.

Program

Læs mere om programmet på NICEs hjemmeside her.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte projektleder Lene Wendelboe på [email protected].

Generation Z vil hellere betale for oplevelser

Personer i Generation Z er potentielt interessante for rejsebranchen, da de prioriterer oplevelser højere end ejendele. Aldersgruppen ventes at udgøre 40 procent af forbrugerne i USA i 2030.

Log ind