Nu har du muligheden for at komme med din nominering, når vi sætter jagten ind på den næste modtager af HORESTAs MARIA-pris.

MARIA-prisen uddeles nemlig igen i år prisen til en person, der har gjort noget helt særligt for at sætte Danmark som turistdestination på verdenskortet. Navnet MARIA står for ”Marketing Award for Raising International Awareness”.

Prisen bliver uddelt på HORESTAs Årsdag den 22. november i Comwell Congress Center Copenhagen af HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen.

Det er 6. år i træk, at HORESTA uddeler prisen. Blandt de tidligere vindere er René Redzepi, Noma, som har fået madelskere over hele verden til at hungre efter København og dansk gastronomi. Herudover tæller listen af prismodtagere blandt andre filminstruktør Susanne Bier, bestyrelsesformanden for Arp-Hansen Hotel Group, Henning Arp-Hansen samt Bocuse d’Or vinderen fra Geranium, Rasmus Kofoed og Bella Centers tidl. direktør Arne Bang Mikkelsen. Senest blev prisen uddelt til adm. direktør Peer H. Kristensen, VisitAarhus i forbindelse med byens udnævnelse som Europæisk Kulturhovedstad i 2017.

Prisen overrækkes til en særlig profil, som har sat Danmark på verdenskortet som attraktiv destination at rejse til som turist.

Giv os dit bud på en kandidat

Har du et godt bud på, hvem der fortjener dette års MARIA-prisen? Så send din begrundede indstilling til: management@horesta.dk senest mandag, den 1. oktober kl. 12.00. Alle indstillinger behandles fortroligt i dommerkomitéen.

Husk at tilmelde dig HORESTAs Årsdag!

Har du husket at tilmelde dig HORESTAs Årsdag? Her kan du ikke alene opleve overrækkelsen af MARIA-prisen, men også netværke med branchen, lytte til topchefer og inspirerende talere, der fra scenen leverer deres bud på fremtidens muligheder med digitalisering i hotel- restaurant og turisterhvervet. Statsminister Lars Løkke Rasmussen åbner dagen.

Læs mere om dagen og branchefesten samme aften og tilmeld dig her.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Årsdag: Vil du have værktøjerne til at digitalisere og effektivisere?

Kan digitalisering overhovedet bidrage til effektivisering af en restaurant eller et hotel? Svaret er ’ja’ ifølge Peter Froberg fra Innovation Lab. På HORESTAs Årsdag den 22. november vil han fra scenen give op mod 600 direktører og beslutningstagere fra branchen værktøjerne til at drage nytte af digitalisering i deres virksomhed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne