I 2020 er værtskabet for europamesterskabet i fodbold delt mellem 12 forskellige byer på tværs af kontinentet. København er i denne sammenhæng blevet tildelt tre gruppekampe og en ottendedelsfinale. Tirsdag var HORESTAs administrerende direktør Katia K. Østergaard blandt de særligt inviterede talere, da DBU holdte kickoff-møde om Danmarks værtskabsrolle.

HORESTA-direktøren gav sit bud på, hvordan man sikrer, at denne store begivenhed også kommer virksomhederne til gavn. Europamesterskaberne i fodbold er nemlig verdens tredjestørste sportsevent, og Katia K. Østergaard mener, at det er en oplagt mulighed for at brande Danmark som Europas bedste turistland.

”Ved Euro2020 skal vi alle tage ejerskab for at skabe en folkefest omkring begivenheden. Events af denne karakter har enorm betydning for både hoteller, restauranter og forlystelsesparker”, lød det fra HORESTAs adm. direktør.

I sit indlæg kunne Katia K. Østergaard blandt andet fortælle forsamlingen, at en udenlandsk storbyturist på besøg i Danmark bruger 1.690 kr. pr. døgn. Og hun frygtede ikke for, at der ville være mangel på senge til de mange besøgende.

”København er rigtig godt gearet til at være vært for denne type arrangementer. Frem mod 2020 kommer der desuden 50 pct. flere hotelværelser i København, så overnatningserhvervet er mere end klar til at byde de mange glade tilrejsende velkommen. Arbejdet handler således om at sikre infrastrukturen er på plads, så turisterne også får en god oplevelse rundt om i byen”, fortæller Katia K. Østergaard.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Populær burgerbar flytter efter klager

I sommer åbnede den aarhusianske burgerkæde Burger Shack sin første burgerbar i København, som Politiken kvitterede med en seksstjernet anmeldelse. Nu er det dog blevet tid til at finde en ny lokation til baren. Det sker efter massive klager fra naboerne til grillen, skriver Ekstra Bladet ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne