HORESTA efterlyser repræsentanter fra erhvervet, som sammen med 3F kanbesigtige og godkende praktiksteder til branchens elever. Er det dig eller din kollega?

Og hvilken rolle har HORESTAs besigtigelsespersoner, spørger du måske?

Besigtigelsespersonerne besøger virksomheder, som ønsker godkendelse som praktiksted med det formål at sikre, at der er de nødvendige rammer, udstyr og opgaver mv. for at kunne oplære elever inden for gastronom-, tjener- og receptionistuddannelserne.

Under besøget taler besigtigelsesfolkene med den ansvarlige for den daglige drift og for elevens oplæring. I denne samtale kan besigtigelsespersonerne komme med gode råd og vejledning omkring det at have elever ansat.

Efter besøget sender besigtigelsespersonerne en vurdering til Det Faglige Udvalg, som afgør om virksomheden kan blive godkendt som praktikvirksomhed.

Har du lyst til at høre mere, eller er du klar til at hjælpe elever på i gang i erhvervet? Så kan du kontakte HORESTA.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Kokkeelev føler sig udnyttet: Kræver kæmpe-erstatning

En kokkeelev mener at have penge til gode for helligdage, overarbejde, pension samt mistede friweekender og fridøgn. Sammen med sit fagforbund, 3F, kræver han omkring 415.000 kroner, som han mener han har tilgode hos sin tidligere arbejdsgiver, skriver JydskeVestkysten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne