Snart træder en ny ferielov i kraft, og det medfører en række ændringer for arbejdsgiverne. Derfor har Feriepengeinfo lavet en række informationsmøder over hele landet.

Informationsmøderne handler om virksomheders indberetningspligt efter den nye ferielov. Møderne er en opfølgning på de ”offentlige dialogmøder” der blev afholdt i foråret 2018, og som affødte en række væsentlige ændringer.  

Grundet stor efterspørgsel for informationsmøderne er HORESTA netop blevet bekendt med, at de er fuldt bookede. Følg med på virk.dk. som pt. arbejder på en løsning i forhold til den store efterspørgsel.

Det vil være muligt at streame arrangementerne via dette link.

Har du spørgsmål til den nye ferielov, er du også altid velkommen til at kontakte HORESTAs juridiske callcenter på 35 24 80 40.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Det skal du være opmærksom på ved overgangen til vintertid

Natten mellem lørdag den 26. oktober og søndag den 27. oktober overgår vi fra sommertid til vintertid. Det betyder, at natportierer og andre, der er på arbejde på dette tidspunkt, får forlænget deres vagt med en time. Som arbejdsgiver skal du være opmærksom på reglerne for aflønning af medarbejdere, der arbejder denne nat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne