Snart træder en ny ferielov i kraft, og det medfører en række ændringer for arbejdsgiverne. Derfor har Feriepengeinfo lavet en række informationsmøder over hele landet.

Informationsmøderne handler om virksomheders indberetningspligt efter den nye ferielov. Møderne er en opfølgning på de ”offentlige dialogmøder” der blev afholdt i foråret 2018, og som affødte en række væsentlige ændringer.  

Grundet stor efterspørgsel for informationsmøderne er HORESTA netop blevet bekendt med, at de er fuldt bookede. Følg med på virk.dk. som pt. arbejder på en løsning i forhold til den store efterspørgsel.

Det vil være muligt at streame arrangementerne via dette link.

Har du spørgsmål til den nye ferielov, er du også altid velkommen til at kontakte HORESTAs juridiske callcenter på 35 24 80 40.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Har du styr på den nye ferielov?

Når den nye ferielov træder i kraft fra 2020, vil det medføre forandringer i forhold til optjening og afvikling af ferie på alle arbejdspladser.

Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov

Hvad kommer den nye ferielov til at betyde for din virksomhed? Det kan du blive meget klogere på, når HORESTA holder gå-hjem-møde om den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020 med en overgangsordning fra 1. september 2019.

Få ansættelses-kontrakten på engelsk

Hotel-, restaurant- og turismeerhvervet er en international branche med medarbejdere fra mange forskellige nationer. Derfor er HORESTA og 3F nu blevet enige om en engelsk oversættelse af standardansættelseskontrakten til hovedoverenskomsten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne