Snart træder en ny ferielov i kraft, og det medfører en række ændringer for arbejdsgiverne. Derfor har Feriepengeinfo lavet en række informationsmøder over hele landet.

Informationsmøderne handler om virksomheders indberetningspligt efter den nye ferielov. Møderne er en opfølgning på de ”offentlige dialogmøder” der blev afholdt i foråret 2018, og som affødte en række væsentlige ændringer.  

Grundet stor efterspørgsel for informationsmøderne er HORESTA netop blevet bekendt med, at de er fuldt bookede. Følg med på virk.dk. som pt. arbejder på en løsning i forhold til den store efterspørgsel.

Det vil være muligt at streame arrangementerne via dette link.

Har du spørgsmål til den nye ferielov, er du også altid velkommen til at kontakte HORESTAs juridiske callcenter på 35 24 80 40.

HORESTA advarer om henvendelser vedr. varemærkebeskyttelse

HORESTA har fået et par henvendelser fra medlemmer, som har fået et brev eller en e-mail fra en virksomhed, som kalder sig IPR Protection. Af brevet/mailen fremgår det, at en anden virksomhed via IPR Protection har ansøgt om at få varemærke(navne)beskyttet samme navn som den virksomhed, som er modtager af brevet/mailen fra IPR Protection.

Log ind