Foreløbig er der tale om et kæmpe hul i jorden. Men går alt efter planen vil 604 hotelværelser med tilhørende konferencefaciliteter om små to år være skudt op ved siden af Clarion-hotellet i Københavns Lufthavn.

I går markerede lufthavnen og Nordic Choice Hotels starten på byggeriet af Comfort-hotellet, der bliver Nordens største lufthavnshotel og får plads til over 2.000 konferencegæster.

Byggeriet vil betyde, at der fra september 2020 vil være i alt 1.000 hotelværelser til rådighed for flyrejsende, der får direkte adgang fra lufthavnen, uanset om de bor på Clarion- eller Comfort-hotellet.

Blandt nyskabelserne på det kommende Comfort-hotel vil være 15 XXXL-værelser med otte senge, som er beregnet alt fra moderne storfamilier til sportshold. Men det nye hotel skal være for alle, slog Nordic Choice Hotels ejer, Petter Stordalen, fast da i går talte ved indvielsen.

”Vi skal være hotellet for både præsidenter, børnefamilier og back-packers”, sagde han.

Nordic Choice forventer, at 11 etagers-byggeriet kommer til at koste en milliard kroner.

Hør her Petter Stordalen fortælle, hvad investeringen vil rumme og medføre:

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Norsk hotelmand køber Spies og TCNE

På et pressemøde i Stockholm er hotelmanden Peter Stordalen onsdag formiddag blevet præsenteret som ny storaktionær i det selskab, der overtager aktiviteterne efter Thomas Cook Northern Europe og dermed også danske Spies, skriver Standby.dk.

Hoteldirektør: ”Udenlandsk arbejdskraft er en gave”

Jesper Olesen, direktør for Clarion Hotel Copenhagen Airport, skriver i Berlingske, at virksomheden sætter en ære i have plads til mangfoldighed. Det gør meget godt for vores kultur. Men vi vil hellere end gerne ansætte ledige fra det danske arbejdsmarked - det er bare ikke altid, at de har lyst til at arbejde i de jobs vi tilbyder inden for f.eks. housekeeping, i køkkenet eller i receptionen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne