Foreløbig er der tale om et kæmpe hul i jorden. Men går alt efter planen vil 604 hotelværelser med tilhørende konferencefaciliteter om små to år være skudt op ved siden af Clarion-hotellet i Københavns Lufthavn.

I går markerede lufthavnen og Nordic Choice Hotels starten på byggeriet af Comfort-hotellet, der bliver Nordens største lufthavnshotel og får plads til over 2.000 konferencegæster.

Byggeriet vil betyde, at der fra september 2020 vil være i alt 1.000 hotelværelser til rådighed for flyrejsende, der får direkte adgang fra lufthavnen, uanset om de bor på Clarion- eller Comfort-hotellet.

Blandt nyskabelserne på det kommende Comfort-hotel vil være 15 XXXL-værelser med otte senge, som er beregnet alt fra moderne storfamilier til sportshold. Men det nye hotel skal være for alle, slog Nordic Choice Hotels ejer, Petter Stordalen, fast da i går talte ved indvielsen.

”Vi skal være hotellet for både præsidenter, børnefamilier og back-packers”, sagde han.

Nordic Choice forventer, at 11 etagers-byggeriet kommer til at koste en milliard kroner.

Hør her Petter Stordalen fortælle, hvad investeringen vil rumme og medføre:

Indlæg: "Hotelbranchen går med fornyet kraft ind i 2023"

2022 blev et rekordernes år for hotelbranchen. Der var flere hotelgæster end nogensinde, omsætningen var rekordhøj og aldrig har der arbejdet så mange i hotelbranchen som i år. 2022 var samtidig tæt på at være et corona-frit år. Det har givet hotellerne stor medvind og et boost af danske og udenlandske ferie- og forretningsgæster, der for de flestes vedkommende endelig har kunne rejse og opleve frit, skriver Peter Schelde, adm. direktør for Comwell Hotels, og Jesper Olesen, hoteldirektør for Clarion og Comfort Hotels, i Avisen Danmark.

Log ind