Foreløbig er der tale om et kæmpe hul i jorden. Men går alt efter planen vil 604 hotelværelser med tilhørende konferencefaciliteter om små to år være skudt op ved siden af Clarion-hotellet i Københavns Lufthavn.

I går markerede lufthavnen og Nordic Choice Hotels starten på byggeriet af Comfort-hotellet, der bliver Nordens største lufthavnshotel og får plads til over 2.000 konferencegæster.

Byggeriet vil betyde, at der fra september 2020 vil være i alt 1.000 hotelværelser til rådighed for flyrejsende, der får direkte adgang fra lufthavnen, uanset om de bor på Clarion- eller Comfort-hotellet.

Blandt nyskabelserne på det kommende Comfort-hotel vil være 15 XXXL-værelser med otte senge, som er beregnet alt fra moderne storfamilier til sportshold. Men det nye hotel skal være for alle, slog Nordic Choice Hotels ejer, Petter Stordalen, fast da i går talte ved indvielsen.

”Vi skal være hotellet for både præsidenter, børnefamilier og back-packers”, sagde han.

Nordic Choice forventer, at 11 etagers-byggeriet kommer til at koste en milliard kroner.

Hør her Petter Stordalen fortælle, hvad investeringen vil rumme og medføre:

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Norsk hotelmand køber Spies og TCNE

På et pressemøde i Stockholm er hotelmanden Peter Stordalen onsdag formiddag blevet præsenteret som ny storaktionær i det selskab, der overtager aktiviteterne efter Thomas Cook Northern Europe og dermed også danske Spies, skriver Standby.dk.

Hoteldirektør: ”Udenlandsk arbejdskraft er en gave”

Jesper Olesen, direktør for Clarion Hotel Copenhagen Airport, skriver i Berlingske, at virksomheden sætter en ære i have plads til mangfoldighed. Det gør meget godt for vores kultur. Men vi vil hellere end gerne ansætte ledige fra det danske arbejdsmarked - det er bare ikke altid, at de har lyst til at arbejde i de jobs vi tilbyder inden for f.eks. housekeeping, i køkkenet eller i receptionen.

Direktør: ”Hotelbranchen er lidt indspist”

Christen Bagger gjorde ved årsskiftet sin første entre i hotelbranchen. Og det på nærmest øverste hylde som Senior Vice President hos Clarion, et af de tre varemærker hos excentriske norske Petter Stordalen og hans Nordic Choice Hotels, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne