Foreløbig er der tale om et kæmpe hul i jorden. Men går alt efter planen vil 604 hotelværelser med tilhørende konferencefaciliteter om små to år være skudt op ved siden af Clarion-hotellet i Københavns Lufthavn.

I går markerede lufthavnen og Nordic Choice Hotels starten på byggeriet af Comfort-hotellet, der bliver Nordens største lufthavnshotel og får plads til over 2.000 konferencegæster.

Byggeriet vil betyde, at der fra september 2020 vil være i alt 1.000 hotelværelser til rådighed for flyrejsende, der får direkte adgang fra lufthavnen, uanset om de bor på Clarion- eller Comfort-hotellet.

Blandt nyskabelserne på det kommende Comfort-hotel vil være 15 XXXL-værelser med otte senge, som er beregnet alt fra moderne storfamilier til sportshold. Men det nye hotel skal være for alle, slog Nordic Choice Hotels ejer, Petter Stordalen, fast da i går talte ved indvielsen.

”Vi skal være hotellet for både præsidenter, børnefamilier og back-packers”, sagde han.

Nordic Choice forventer, at 11 etagers-byggeriet kommer til at koste en milliard kroner.

Hør her Petter Stordalen fortælle, hvad investeringen vil rumme og medføre:

Event: Mød Skandinaviens største hotelejere

OptiMeet 2019 er en anledning til at måle aktuelle strategier, udfordringer og tanker op imod dagens indlæg om branding, nye mødekoncepter, teknologi, hotelledelse og tendenser lige nu. Fortalt af dem, der er længst fremme på både vækst og indtjening.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne