På NICE Live The Festival bliver der rig mulighed for at udveksle gode erfaringer med gæsteoplevelser med kollegerne fra branchen. Og idémanden bag den sociale bevægelse ’Fucking Flink’, Lars AP, vil som konferencier sørge for, at der bliver arbejdet videre med denne inspiration, så deltagerne på konferencen i fremtiden selv kan skabe endnu bedre oplevelser sammen med gæsterne.

NICE Live The Festival er afrundingen på et langt og udbytterigt NICE-projekt, og Lars AP er ikke i tvivl om, at dagen bliver en mindeværdig oplevelse i sig selv. Der vil nemlig være alt fra madboder til musik og festivalarmbånd, som skal sikre en sjov, inspirerende og mindeværdig dag for de fremmødte deltagere på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design & Konservering i København.

Lars AP har lavet en videoteaser for dagen, som du kan se nedenfor.

Har du ikke sikret dig din plads ved NICE Live The Festival den 25. oktober? Du kan nå det endnu via dette link.

Se hele programmet her.

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Trend: Tiltræk gæster gennem deres DNA

Det har aldrig været nemmere at finde ud af, hvor man nedstammer fra. En simpel DNA-test kan afsløre personers rødder og give den enkelte indsigt i, hvilke etniciteter de i virkeligheden bærer rundt på. Genkortlægnings-virksomheden 23andme er blot én af de førende virksomheder inden for dette område og de har indgået et samarbejde med Airbnb.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne