På NICE Live The Festival bliver der rig mulighed for at udveksle gode erfaringer med gæsteoplevelser med kollegerne fra branchen. Og idémanden bag den sociale bevægelse ’Fucking Flink’, Lars AP, vil som konferencier sørge for, at der bliver arbejdet videre med denne inspiration, så deltagerne på konferencen i fremtiden selv kan skabe endnu bedre oplevelser sammen med gæsterne.

NICE Live The Festival er afrundingen på et langt og udbytterigt NICE-projekt, og Lars AP er ikke i tvivl om, at dagen bliver en mindeværdig oplevelse i sig selv. Der vil nemlig være alt fra madboder til musik og festivalarmbånd, som skal sikre en sjov, inspirerende og mindeværdig dag for de fremmødte deltagere på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design & Konservering i København.

Lars AP har lavet en videoteaser for dagen, som du kan se nedenfor.

Har du ikke sikret dig din plads ved NICE Live The Festival den 25. oktober? Du kan nå det endnu via dette link.

Se hele programmet her.

Trend: Betal for seightseeing med motion

HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen.

Denne gang fortæller Innovation Lab om The Paris Navigating Gym – et flydende træningscenter, der sejler passagerer rundt på Seinen, når de træder i træningsmaskinernes pedaler.

Skab oplevelser med dit brand

Som gæst i hotelkæden West Elm kan man lære at lave kunst med metal og svejsning i Austin, tage på tegnekurser og byvandringer i Charleston, og være med når der skal produceres unika tøj i Brooklyn

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne