På NICE Live The Festival bliver der rig mulighed for at udveksle gode erfaringer med gæsteoplevelser med kollegerne fra branchen. Og idémanden bag den sociale bevægelse ’Fucking Flink’, Lars AP, vil som konferencier sørge for, at der bliver arbejdet videre med denne inspiration, så deltagerne på konferencen i fremtiden selv kan skabe endnu bedre oplevelser sammen med gæsterne.

NICE Live The Festival er afrundingen på et langt og udbytterigt NICE-projekt, og Lars AP er ikke i tvivl om, at dagen bliver en mindeværdig oplevelse i sig selv. Der vil nemlig være alt fra madboder til musik og festivalarmbånd, som skal sikre en sjov, inspirerende og mindeværdig dag for de fremmødte deltagere på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design & Konservering i København.

Lars AP har lavet en videoteaser for dagen, som du kan se nedenfor.

Har du ikke sikret dig din plads ved NICE Live The Festival den 25. oktober? Du kan nå det endnu via dette link.

Se hele programmet her.

Trend: Gammeldags underholdning i nye klæder

Dabbers Social Bingo er navnet på Englands første bingo-hal, der særligt tiltrækker Millennial-generationen. Med temaer som “Saturday Night Jackpot Bingo”, “Vintage Bingo” eller “Disco Bingo” kan man tage vennerne under armen, og spille om diverse præmier, penge og rejser, mens gæster nyder en drink eller burger fra en af de mange street-food-steder i bingo-hallen.

Blog: Uforglemmelige turismeoplevelser kræver samarbejde og fokus på rammevilkår

Hver gang der åbner en ny flyrute til Danmark, jubler vi i turismen. Betydningen af disse forbindelser og nem tilgængelighed er enorm. Når døren åbnes til nye markeder, kan det straks aflæses i hotellernes overnatningsstatistikker, og restauranterne og de øvrige turismevirksomheder får også udsigt til nye gæster. Og det er godt for dansk økonomi. Samtidig er nye flyruter et fremragende eksempel på, hvad handlekraftige erhverv kan skabe af resultater, når vi løfter i flok. Og det kan vi blive endnu bedre til.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne