Alt for mange går ind i restaurantbranchen uden at være ordentligt forberedt. Det er ikke nok at være en god kok, man skal også være en god købmand.

Sådan lød meldingen fra HORESTAs politiske direktør, Kirsten Munch, da hun mandag deltog i programmet ”News & Co.” på TV2/News.

Programmet satte blandt andet fokus på en ny rapport fra Deloitte, der viser en vækst i antallet af restauranter, der går konkurs.

Kirsten Munch gjorde dog samtidig opmærksom på, at mens 150 restaurantvirksomheder er gået konkurs i perioden 2015-2017, er der åbnet 1.300 nye virksomheder i branchen i samme periode.

Hun sagde, at branchen er blevet væsentligt mere professionel de senere år. Samtidig er konkurrencen blevet skærpet. Så selv om danskerne bruger flere penge end nogensinde på at gå ud at spise, skal man være rigtig godt forberedt, inden man slår dørene op til en ny restaurant.

For yderligere information kontakt:

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Hoteller er en rigtig god forretning i Billund

At antallet af overnatninger i Billund kommune over en ti-årig periode er steget med svimlende 189 pct., er et tydeligt tegn på, at det er en god forretning at drive hotel i Billund. Det mener direktør i Billund ErhvervsFremme, Hans Peter Folmann, ifølge BillundOnline.dk.

Bone’s har fundet lokaler i Aalborg

Den spritnye Bone's restaurant er klar til at byde de første gæster indenfor i en renoveret ejendom på havnefronten i Aalborg i februar, skriver AalborgNu.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne