I det nye nummer af HORESTAs magasin Visitor fortæller restauratøren Rosio Sanchez om, da hun forlod Noma for at åbne sit streetfood-spisested ved Torvehallerne, Hija de Sanchez. Der gik ikke længe, før madglade københavnere og besøgende kastede deres kærlighed på hendes mexicanske traditionsretter, og et panel med 73 madskribenter fra Lonely Planet kårede sågar restauranten til Europas bedste madbod. Siden har boden fået permanente lokaler i Københavns Kødby, og nu er Rosio Sanchez også aktuel med bistro-restauranten Sanchez på Vesterbro.

”Jeg vil gern vise, at mexicansk madkultur er andet og mere end fedtet fastfood og bjerge af cheddarost”, fastslår Rosio Sanchez, og fortsætter:

”Målet er at lave det bedste, som vi overhovedet kan. Jeg har brugt mange år af min karriere på at arbejde dedikeret og målrettet for andre køkkenchefer med ambitioner om at være de bedste. Den energi vil jeg transformere til mine egne steder”, fortæller hun.

Læs hele magasinet her.

Dansk mesterkok får gurustatus inden for ledelse

Eric Vildgaard, køkkenchef på Jordnær, ligner det, han ikke er, men som han har været: en overtatoveret rocker i kingsize størrelse og med bogstaverne “H A T E” tatoveret på venstre hånds knoer – en advarsel om den propre næve, han har slået masser af gange. Sådan skriver Børsen.

Otte ud af ti vil ikke undvære kød på tallerkenen

Selv om salget af kød falder, så vil de fleste danskere nødigt helt undvære kød på tallerkenen. Det viser en undersøgelse, som Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet har foretaget, skriver Ritzau.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne