I det nye nummer af HORESTAs magasin Visitor fortæller restauratøren Rosio Sanchez om, da hun forlod Noma for at åbne sit streetfood-spisested ved Torvehallerne, Hija de Sanchez. Der gik ikke længe, før madglade københavnere og besøgende kastede deres kærlighed på hendes mexicanske traditionsretter, og et panel med 73 madskribenter fra Lonely Planet kårede sågar restauranten til Europas bedste madbod. Siden har boden fået permanente lokaler i Københavns Kødby, og nu er Rosio Sanchez også aktuel med bistro-restauranten Sanchez på Vesterbro.
”Jeg vil gern vise, at mexicansk madkultur er andet og mere end fedtet fastfood og bjerge af cheddarost”, fastslår Rosio Sanchez, og fortsætter:
”Målet er at lave det bedste, som vi overhovedet kan. Jeg har brugt mange år af min karriere på at arbejde dedikeret og målrettet for andre køkkenchefer med ambitioner om at være de bedste. Den energi vil jeg transformere til mine egne steder”, fortæller hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Politisk aftale om fritidsjob vil gavne hoteller
13-09-2024
-
Erhvervsminister: turisme giver liv til landdistrikterne
13-09-2024
-
Får 35 millioner til at udvikle bæredygtig turisme
13-09-2024
-
Varm og tør sensommer luner i trængt campingbranche
13-09-2024
-
Kongrescenter giver gæster gratis transport med tog og bus
13-09-2024
-
Ultrapopulært spisested er åbnet et helt nyt sted i byen
13-09-2024