I det nye nummer af HORESTAs magasin Visitor fortæller restauratøren Rosio Sanchez om, da hun forlod Noma for at åbne sit streetfood-spisested ved Torvehallerne, Hija de Sanchez. Der gik ikke længe, før madglade københavnere og besøgende kastede deres kærlighed på hendes mexicanske traditionsretter, og et panel med 73 madskribenter fra Lonely Planet kårede sågar restauranten til Europas bedste madbod. Siden har boden fået permanente lokaler i Københavns Kødby, og nu er Rosio Sanchez også aktuel med bistro-restauranten Sanchez på Vesterbro.

”Jeg vil gern vise, at mexicansk madkultur er andet og mere end fedtet fastfood og bjerge af cheddarost”, fastslår Rosio Sanchez, og fortsætter:

”Målet er at lave det bedste, som vi overhovedet kan. Jeg har brugt mange år af min karriere på at arbejde dedikeret og målrettet for andre køkkenchefer med ambitioner om at være de bedste. Den energi vil jeg transformere til mine egne steder”, fortæller hun.

Læs hele magasinet her.

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne