Hotelkæden Best Western flytter i starten af det nye år ind i HORESTAs domicil på Frederiksberg.

Best Western er en af verdens største hotelkæder og organiserer i Danmark 17 hoteller med sammenlagt over 1.500 værelser.

HORESTA er arbejdsgiver- og brancheorganisation for knapt 2.000 virksomheder i turisme- og oplevelseserhvervet.

Søren Nystrøm, country manager i Danmark og Norge, udtaler:

”Best Western og vores medlemshoteller engagerer sig i hotelbranchen og dens udfordringer. Det gælder både i landets regioner og fra vores kontor i København. Ofte sker det i samarbejde med HORESTA. Derfor er det naturligt for os at rykke vores kontor ind hos HORESTA og dermed være tæt på nogle af de branchekolleger, vi alligevel løbende samarbejder meget med”.

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, ser frem til at byde Best Western velkommen i huset, hvor også Danhostel flyttede ind tidligere i år.

”Vi glæder os til at Best Western flytter ind hos HORESTA, og at vi dermed bliver flere medarbejdere under samme tag, som alle arbejder for at fremme og styrke væksten i dansk turisme. HORESTA rummer allerede Danmarks Rejsebureau Forening, Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark, DAB, Danske Sommerhusudlejere, Bocuse d’Or og Green Key, og vi ser Best Westerns indflytning som endnu en understregning af visionen om at samle aktørerne i dansk turisme i ’Turismens Hus’,” siger Katia K. Østergaard.

Når Best Western er flyttet ind, vil HORESTAs domicil rumme næsten 60 medarbejdere.

 

Har du fået læst?

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne