Hotelkæden Best Western flytter i starten af det nye år ind i HORESTAs domicil på Frederiksberg.

Best Western er en af verdens største hotelkæder og organiserer i Danmark 17 hoteller med sammenlagt over 1.500 værelser.

HORESTA er arbejdsgiver- og brancheorganisation for knapt 2.000 virksomheder i turisme- og oplevelseserhvervet.

Søren Nystrøm, country manager i Danmark og Norge, udtaler:

”Best Western og vores medlemshoteller engagerer sig i hotelbranchen og dens udfordringer. Det gælder både i landets regioner og fra vores kontor i København. Ofte sker det i samarbejde med HORESTA. Derfor er det naturligt for os at rykke vores kontor ind hos HORESTA og dermed være tæt på nogle af de branchekolleger, vi alligevel løbende samarbejder meget med”.

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, ser frem til at byde Best Western velkommen i huset, hvor også Danhostel flyttede ind tidligere i år.

”Vi glæder os til at Best Western flytter ind hos HORESTA, og at vi dermed bliver flere medarbejdere under samme tag, som alle arbejder for at fremme og styrke væksten i dansk turisme. HORESTA rummer allerede Danmarks Rejsebureau Forening, Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark, DAB, Danske Sommerhusudlejere, Bocuse d’Or og Green Key, og vi ser Best Westerns indflytning som endnu en understregning af visionen om at samle aktørerne i dansk turisme i ’Turismens Hus’,” siger Katia K. Østergaard.

Når Best Western er flyttet ind, vil HORESTAs domicil rumme næsten 60 medarbejdere.

 

Har du fået læst?

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne