Hotelkæden Best Western flytter i starten af det nye år ind i HORESTAs domicil på Frederiksberg.

Best Western er en af verdens største hotelkæder og organiserer i Danmark 17 hoteller med sammenlagt over 1.500 værelser.

HORESTA er arbejdsgiver- og brancheorganisation for knapt 2.000 virksomheder i turisme- og oplevelseserhvervet.

Søren Nystrøm, country manager i Danmark og Norge, udtaler:

”Best Western og vores medlemshoteller engagerer sig i hotelbranchen og dens udfordringer. Det gælder både i landets regioner og fra vores kontor i København. Ofte sker det i samarbejde med HORESTA. Derfor er det naturligt for os at rykke vores kontor ind hos HORESTA og dermed være tæt på nogle af de branchekolleger, vi alligevel løbende samarbejder meget med”.

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, ser frem til at byde Best Western velkommen i huset, hvor også Danhostel flyttede ind tidligere i år.

”Vi glæder os til at Best Western flytter ind hos HORESTA, og at vi dermed bliver flere medarbejdere under samme tag, som alle arbejder for at fremme og styrke væksten i dansk turisme. HORESTA rummer allerede Danmarks Rejsebureau Forening, Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark, DAB, Danske Sommerhusudlejere, Bocuse d’Or og Green Key, og vi ser Best Westerns indflytning som endnu en understregning af visionen om at samle aktørerne i dansk turisme i ’Turismens Hus’,” siger Katia K. Østergaard.

Når Best Western er flyttet ind, vil HORESTAs domicil rumme næsten 60 medarbejdere.

 

Brøchner ekspanderer i Carlsberg Byen

I 2025 vil den københavnske hotelkæde Brøchner Hotels slå dørene op for endnu et hotelkoncept i Carlsberg Byen. Konceptet er tæt forbundet med kædens Hotel Ottilia, og baserer sig på erfaringer fra lignende koncepter.

Turismeerhvervet går fri af sparekniv

HORESTA glæder sig over, at turismen går helt fri af regeringens forslag til sanering af erhvervsstøtten. Samtidig er organisationen meget tilfreds med forslaget om en skattelettelse ved generationsskifter

Log ind