Hotelkæden Best Western flytter i starten af det nye år ind i HORESTAs domicil på Frederiksberg.

Best Western er en af verdens største hotelkæder og organiserer i Danmark 17 hoteller med sammenlagt over 1.500 værelser.

HORESTA er arbejdsgiver- og brancheorganisation for knapt 2.000 virksomheder i turisme- og oplevelseserhvervet.

Søren Nystrøm, country manager i Danmark og Norge, udtaler:

”Best Western og vores medlemshoteller engagerer sig i hotelbranchen og dens udfordringer. Det gælder både i landets regioner og fra vores kontor i København. Ofte sker det i samarbejde med HORESTA. Derfor er det naturligt for os at rykke vores kontor ind hos HORESTA og dermed være tæt på nogle af de branchekolleger, vi alligevel løbende samarbejder meget med”.

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, ser frem til at byde Best Western velkommen i huset, hvor også Danhostel flyttede ind tidligere i år.

”Vi glæder os til at Best Western flytter ind hos HORESTA, og at vi dermed bliver flere medarbejdere under samme tag, som alle arbejder for at fremme og styrke væksten i dansk turisme. HORESTA rummer allerede Danmarks Rejsebureau Forening, Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark, DAB, Danske Sommerhusudlejere, Bocuse d’Or og Green Key, og vi ser Best Westerns indflytning som endnu en understregning af visionen om at samle aktørerne i dansk turisme i ’Turismens Hus’,” siger Katia K. Østergaard.

Når Best Western er flyttet ind, vil HORESTAs domicil rumme næsten 60 medarbejdere.

 

Har du fået læst?

Turisme er (blevet) en styrkeposition

Dorte Krak er administrerende direktør i Arp-Hansen Hotel Group, men hun er også en del af den Erhvervsfremmebestyrelse, som skal lave en strategi, der både styrker og udvikler dansk erhvervsliv. Målet er skabe en efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark. Og særligt turisme- og oplevelseserhvervet har Dorte Krak kunne give de øvrige medlemmer af bestyrelsen en indsigt i.

Verdens turistvækst faldt i 2019

4 procents vækst i verdensturismen er den laveste vækst siden 2016. Det skyldes en nedkølet verdensøkonomi, geopolitiske spændinger og usikkerhed om Storbritanniens udtræden af EU, står der i den rapport fra UNWTO, der blev offentliggjort mandag. UNWTO fremhæver også konkursen hos rejsegiganten Thomas Cook, skriver Travelnews.dk.

VisitHerning: ”Kan turisme, vækst og bæredygtighed gå hånd i hånd?”

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har netop igangsat processen med at udarbejde en ny turismepolitisk strategi med fokus på, at den fortsatte vækst i turismen skal ske på en bæredygtig måde, skriver Herning Folkeblad. Strategien forventes at kunne offentliggøres primo 2021. Ambitionen er, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne