Hvad kommer den nye ferielov til at betyde for din virksomhed? Det kan du blive meget klogere på, når HORESTA holder gå-hjem-møde om den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020 med en overgangsordning fra 1. september 2019.

Gå-hjem-mødet, der er eksklusivt for medlemmer af HORESTA, finder sted den 12. juni kl. 14.30-16.00 på Munkebjerg Hotel i Vejle. Der er ingen deltagerbetaling for deltagelse i gå-hjem-mødet.

Den nye ferielov indfører det, der hedder samtidighedsferie. Samtidighedsferie betyder, at medarbejderne optjener og afholder deres ferie over samme periode på 12 måneder. I dag optjenes ferien i et kalenderår og kan så først afholdes fra den efterfølgende 1. maj og 12 måneder frem.

Som et led i den nye ferielov med samtidighedsferie vil medarbejdere derfor i modsætning til i dag kunne holde betalt ferie i det første år af deres ansættelse.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig

 

Har du fået læst?

Har du styr på den nye ferielov?

Når den nye ferielov træder i kraft fra 2020, vil det medføre forandringer i forhold til optjening og afvikling af ferie på alle arbejdspladser.

HORESTA: ”Lad os gøre EURO2020 til en folkefest”

I 2020 er værtskabet for europamesterskabet i fodbold delt mellem 12 forskellige byer på tværs af kontinentet. København er i denne sammenhæng blevet tildelt tre gruppekampe og en ottendedelsfinale. Tirsdag var HORESTAs administrerende direktør Katia K. Østergaard blandt de særligt inviterede talere, da DBU holdte kickoff-møde om Danmarks værtskabsrolle.

Bliv klogere på den nye ferielov

Snart træder en ny ferielov i kraft, og det medfører en række ændringer for arbejdsgiverne. Derfor inviterer Feriepengeinfo nu arbejdsgivere til informationsmøder over hele landet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne