Hvad kommer den nye ferielov til at betyde for din virksomhed? Det kan du blive meget klogere på, når HORESTA holder gå-hjem-møde om den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020 med en overgangsordning fra 1. september 2019.

Gå-hjem-mødet, der er eksklusivt for medlemmer af HORESTA, finder sted den 12. juni kl. 14.30-16.00 på Munkebjerg Hotel i Vejle. Der er ingen deltagerbetaling for deltagelse i gå-hjem-mødet.

Den nye ferielov indfører det, der hedder samtidighedsferie. Samtidighedsferie betyder, at medarbejderne optjener og afholder deres ferie over samme periode på 12 måneder. I dag optjenes ferien i et kalenderår og kan så først afholdes fra den efterfølgende 1. maj og 12 måneder frem.

Som et led i den nye ferielov med samtidighedsferie vil medarbejdere derfor i modsætning til i dag kunne holde betalt ferie i det første år af deres ansættelse.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig

 

Har du fået læst?

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

Cirkusbygningen fejrede bedste partnere

Omkring 600 indbudte gæster fra knap 200 samarbejdspartnere var på plads torsdag aften i Cirkusbygningen i København til den 9. årlige partnergalla, hvor alle sejl er sat til, skriver Standby.dk.

Grøn fokusdag havde venteliste

Responsible Hospitality Day på det meget bæredygtige firestjernede Crowne Plaza Copenhagen Towers-hotel i Ørestad havde mandag fuldt hus med 250 deltagere – og flere på venteliste. Det skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne