Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Gæsterne som tjekker ind på hotellet bliver udstyret med en nøgle til et skab hvor sko og tøj kan opbevares. Herefter bliver man ledt ind i et omklædningsrum, hvor gæster kan tage et bad og blive udstyret med alt fra tandpasta til ensfarvede pyjamas. Slutteligt tager gæsten elevatoren op den tildelte sovekapsel.

Sovekapslerne er designet til at fremkalde ultimativ afslapning og er udstyret med et Panasonic sovesystem som sætter gæsternes søvn i gang og vækker dem igen ved at imitere dagslys. Hotellet tager minimalisme til et helt nyt niveau, og giver gæsterne en unik følelse og oplevelse af at befinde sig i fremtiden.

Ninehours er designet til at tilbyde gæster fra hele verden mere frihed, og det er derfor også muligt at tjekke ind 24 timer i døgnet eller anvende de enkle og simple faciliteter i så lidt som en time.

Perspektivering / muligheder :

Hvordan kan du tilbyde gæster mere simple og uforpligtende indkvarteringsmuligheder?

Hvordan får du gæster til kun at bruge den fornødne tid på hotelindkvartering?

Mere info

http://www.ninehour.co.jp/en/


Indlægget er produceret af Experiences by Innovation Lab, som HORESTA samarbejder med i forhold til trends og tendenser. Siden 2001 har Innovation Lab etableret et internationalt netværk bestående af tæt på 2500 personlige kontakter inden for verdensomspændende forskning, produktudvikling og iværksætteri. Viden og netværk bruges til at gøre udviklingen relevant og brugbar, så den kan omsættes til konkrete tiltag og værdifulde nye produkter og tjenester. De internationale trends er kurateret af Jarle Fink Kondrup, ekspert i teknologi og oplevelser, som er Innovation Labs spydspids indenfor turisme, retail og forretningsudvikling.

 

Dansk rejsegruppe får 11. hotel i Østrig

SkiGroup med Højmark Rejser har fået driften af firestjernet hotel i Tyrol. Dermed har gruppen 11 hoteller i Østrig, hvoraf man ejer seks. Der kigges som noget nyt også efter hoteller i andre lande.

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Log ind