I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde.

Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

I videoen fortæller franchisetager Christian Buhl Jørgensen og Managing Director for Food Folk Danmark Aps (McDonald’s) Joachim Knudsen, hvad der er lagt særlig vægt på i den nye restaurant. Blandt andet ligger køkkenet på anden sal, og det har givet anledning til et innovativt transportsystem, som fragter menuer til de gæster, som afhenter mad i stueetagen. Dette er det første af sin slags i Europa.

Den nye McDonald’s-restaurant har døgnåbent, og det har betydet, at man har skullet skaffe 100 medarbejdere. I en branche med rekrutteringsudfordringer fortæller Joachim Knudsen dog, at det har været overvældet af interessen, og virksomheden modtog 700 ansøgninger til de nye arbejdspladser.

Log ind