I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde.

Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

I videoen fortæller franchisetager Christian Buhl Jørgensen og Managing Director for Food Folk Danmark Aps (McDonald’s) Joachim Knudsen, hvad der er lagt særlig vægt på i den nye restaurant. Blandt andet ligger køkkenet på anden sal, og det har givet anledning til et innovativt transportsystem, som fragter menuer til de gæster, som afhenter mad i stueetagen. Dette er det første af sin slags i Europa.

Den nye McDonald’s-restaurant har døgnåbent, og det har betydet, at man har skullet skaffe 100 medarbejdere. I en branche med rekrutteringsudfordringer fortæller Joachim Knudsen dog, at det har været overvældet af interessen, og virksomheden modtog 700 ansøgninger til de nye arbejdspladser.

Danske restauranter går skaldyrs-bonanza

Den 17. maj slår en række af landets restauranter for første gang dørene op til Seafood. Over 50 aktører fra restaurationsbranchen landet over inviterer til en hyldest af det danske hav og dets imponerende udvalg af frisk fisk og skaldyr

Hoteller spås nu gylden fremtid

Vækstforventningerne til hotelsektoren er store, men branchens profitabilitet er ikke god nok
endnu, fastslår Dorte Krak fra Arp-Hansen Hotel Group

Log ind