I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde.

Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

I videoen fortæller franchisetager Christian Buhl Jørgensen og Managing Director for Food Folk Danmark Aps (McDonald’s) Joachim Knudsen, hvad der er lagt særlig vægt på i den nye restaurant. Blandt andet ligger køkkenet på anden sal, og det har givet anledning til et innovativt transportsystem, som fragter menuer til de gæster, som afhenter mad i stueetagen. Dette er det første af sin slags i Europa.

Den nye McDonald’s-restaurant har døgnåbent, og det har betydet, at man har skullet skaffe 100 medarbejdere. I en branche med rekrutteringsudfordringer fortæller Joachim Knudsen dog, at det har været overvældet af interessen, og virksomheden modtog 700 ansøgninger til de nye arbejdspladser.

Danske top-restauranter: Det er de bedste kunder

Onsdag kom smørrebrødsrestauranten Bar Rye hurtigt i vælten, da det kom frem, at børn under 12 år ikke er velkomne i biksen. Torsdag kan en række andre, danske restauranter så fortælle, at børn er mere end velkomne hos dem, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne