Overnatning i naturskønne omgivelser betyder ikke nødvendigvis et ujævnt underlag. The Pop-Up Hotel tilbyder ophold og oplevelse, der kombinerer luksuriøs indkvartering i naturen - midt i begivenhedens centrum. Det tager forskellig form fra lærredstelte til små transportable hotelværelser, skriver Innovation Lab.

The Pop-Up Hotel er en overnatningsservice til arrangementer som bryllupper, festivaler, eller andre former for små eller store arrangementer. Værelserne integreres i naturlige miljøer og dermed sikres en autentisk oplevelse, som forbinder gæsterne med det miljø, de bor i. Det betyder også, at gæsterne kan bo på The Pop-Up Hotel på en anden placering ved en anden lejlighed eller begivenhed, og få en anden ferieoplevelse.

The Pop-Up Hotel formår at blande overnatningskoncepter og tilbyde en ny form for autentisk dog midlertidig hoteloplevelse.

Perspektivering / muligheder:
- Hvordan kan du tilbyde en anden form for midlertidigt hotel check-in? Og anvende det som en form for markedsføringskanal til dit eksisterende koncept?
- Hvordan imødekommer du gæsters behov for autentisk indkvartering?

Mere info:
Website: https://www.thepopuphotel.com/


Indlægget er produceret af Experiences by Innovation Lab, som HORESTA samarbejder med i forhold til trends og tendenser. Siden 2001 har Innovation Lab etableret et internationalt netværk bestående af tæt på 2500 personlige kontakter inden for verdensomspændende forskning, produktudvikling og iværksætteri. Viden og netværk bruges til at gøre udviklingen relevant og brugbar, så den kan omsættes til konkrete tiltag og værdifulde nye produkter og tjenester. De internationale trends er kurateret af Jarle Fink Kondrup, ekspert i teknologi og oplevelser, som er Innovation Labs spydspids indenfor turisme, retail og forretningsudvikling.

Mødebranchen klar til nye tider efter genåbningen

”Der kan igen holdes messer, foredrag og konferencer uden deltagerloft.” Det var ét af de længe ventede budskaber ved regeringens og sundhedsmyndighedernes pressemøde onsdag om genåbningen af Danmark. Genåbningen træder i kraft på tirsdag, den 1. februar, små to år efter coronakrisen satte ind. Dermed kan der igen blandt andet komme gang i erhvervsturisme og mødebranchen, skriver Standby.dk.

Ny digital værktøjskasse skal hjælpe turismebranchen

Danmark er blandt de meste digitaliserede lande i verden. Og med en digital værktøjskasse i hånden bliver det nemmere for de danske turismeaktører at udnytte de forskellige digitale platforme til at optimere forretningen, gøre hverdagen lettere og mere tidseffektiv og ikke mindst øge indtjeningen. Det fortæller Jimmi Stæhr-Petersen, der er turistdirektør ved Destination Himmerland.

Log ind