Overnatning i naturskønne omgivelser betyder ikke nødvendigvis et ujævnt underlag. The Pop-Up Hotel tilbyder ophold og oplevelse, der kombinerer luksuriøs indkvartering i naturen - midt i begivenhedens centrum. Det tager forskellig form fra lærredstelte til små transportable hotelværelser, skriver Innovation Lab.

The Pop-Up Hotel er en overnatningsservice til arrangementer som bryllupper, festivaler, eller andre former for små eller store arrangementer. Værelserne integreres i naturlige miljøer og dermed sikres en autentisk oplevelse, som forbinder gæsterne med det miljø, de bor i. Det betyder også, at gæsterne kan bo på The Pop-Up Hotel på en anden placering ved en anden lejlighed eller begivenhed, og få en anden ferieoplevelse.

The Pop-Up Hotel formår at blande overnatningskoncepter og tilbyde en ny form for autentisk dog midlertidig hoteloplevelse.

Perspektivering / muligheder:
- Hvordan kan du tilbyde en anden form for midlertidigt hotel check-in? Og anvende det som en form for markedsføringskanal til dit eksisterende koncept?
- Hvordan imødekommer du gæsters behov for autentisk indkvartering?

Mere info:
Website: https://www.thepopuphotel.com/


Indlægget er produceret af Experiences by Innovation Lab, som HORESTA samarbejder med i forhold til trends og tendenser. Siden 2001 har Innovation Lab etableret et internationalt netværk bestående af tæt på 2500 personlige kontakter inden for verdensomspændende forskning, produktudvikling og iværksætteri. Viden og netværk bruges til at gøre udviklingen relevant og brugbar, så den kan omsættes til konkrete tiltag og værdifulde nye produkter og tjenester. De internationale trends er kurateret af Jarle Fink Kondrup, ekspert i teknologi og oplevelser, som er Innovation Labs spydspids indenfor turisme, retail og forretningsudvikling.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Trend: Giganter og nye spillere kæmper om at tilfredsstille forbrugernes fremtidige behov

Den amerikanske virksomhed New Wave Foods er en af de nye spillere inden for alternativ madproduktion. Der har i den seneste tid været en stigende efterspørgsel på plantebaserede retter, der kan imødekomme en bæredygtig og vegansk livsstil. Vi har alle hørt om kødfrit kød og kylling, men nu har New Wave Foods fremstillet et miljøvenligt alternativ til rejer - veganske rejer produceret på tang og planter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne