TRENDS: Le Petit Chef er et koncept, som bringer visuel kortlægning til restaurantscenen og skaber dermed en ny form for spiseoplevelse. 3D projektionsfirmaet Skullmapping anvender kortlægningsteknikker og 3D projektion til at eksperimentere i relationen mellem teknologi og kunst. Le Petit Chef skaber overraskende videoer, som strækker den menneskelige fantasi ved brugen af ekstra dimensioner og optiske illusioner, narrer øjet til at se bevægelser på statiske genstande.
Gæsterne bliver mødt af en kombination af fysiske knive, glas og tallerkner blandet med projektionerne af en gaffel og en hovedret. Showet begynder, når gæstens egen personlige vært træder op gennem et lille hul i bordet og byder velkommen.
Kokken underholder herefter gæsterne med et morsomt show, hvor maden tilberedes fra bunden. Tallerkner transformeres bl.a. til en grill, hvor benzin bruges som antændingsmiddel, kokken balancerer på en gaffel tre gange sin egen størrelse og starter hans kædesav for at save et broccolitræ ned med. Ved afslutningen af showet skaber den lille kok en eksplosion, som leder til serveringen af den nøjagtig samme, dog spiselige version af den kokkens visuelle kreation.
Le Petit Chef gik først viralt på internettet, hvorefter firmaet bag konceptet er blevet kontaktet af forskellige high-end restauranter fra hele verden, om muligheden for at licensere brungen af animationen eller lave brugerdefinerede fremstillinger af konceptet. Le Petit Chef tager restaurantoplevelsen til det næste niveau, og vender gæstens ventetid til underholdende oplevelse.
Perspektivering / muligheder:
Hvordan kan du gøre din forretnings ventetid til en ny form for oplevelsesmoment?
Mere info:
Website: http://www.lepetitchef.com
Se også video af konceptet her:
Indlægget er produceret af Experiences by Innovation Lab, som HORESTA samarbejder med i forhold til trends og tendenser. Siden 2001 har Innovation Lab etableret et internationalt netværk bestående af tæt på 2500 personlige kontakter inden for verdensomspændende forskning, produktudvikling og iværksætteri. Viden og netværk bruges til at gøre udviklingen relevant og brugbar, så den kan omsættes til konkrete tiltag og værdifulde nye produkter og tjenester. De internationale trends er kurateret af Jarle Fink Kondrup, ekspert i teknologi og oplevelser, som er Innovation Labs spydspids indenfor turisme, retail og forretningsudvikling.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Hotelvæksten spreder sig til hele landet
17-01-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA melder om stærkt 2024
17-01-2025
-
Satte priserne ned med 40 procent: Tilbud har fyldt bordene på restaurant
17-01-2025
-
Djurs Sommerland fornyer sig med tidlig åbning og nye oplevelser i 2025
17-01-2025
-
Sådan fordeler internationalt turistboom sig i landets kommuner
17-01-2025
-
Fritidsjob under forvandling: Nu kan unge løse flere opgaver på hoteller og i restauranter
17-01-2025
-
Charlottehaven henter erfaren profil til lejlighedshotel
17-01-2025