TRENDS: Le Petit Chef er et koncept, som bringer visuel kortlægning til restaurantscenen og skaber dermed en ny form for spiseoplevelse. 3D projektionsfirmaet Skullmapping anvender kortlægningsteknikker og 3D projektion til at eksperimentere i relationen mellem teknologi og kunst. Le Petit Chef skaber overraskende videoer, som strækker den menneskelige fantasi ved brugen af ekstra dimensioner og optiske illusioner, narrer øjet til at se bevægelser på statiske genstande.

Gæsterne bliver mødt af en kombination af fysiske knive, glas og tallerkner blandet med projektionerne af en gaffel og en hovedret. Showet begynder, når gæstens egen personlige vært træder op gennem et lille hul i bordet og byder velkommen.

Kokken underholder herefter gæsterne med et morsomt show, hvor maden tilberedes fra bunden. Tallerkner transformeres bl.a. til en grill, hvor benzin bruges som antændingsmiddel, kokken balancerer på en gaffel tre gange sin egen størrelse og starter hans kædesav for at save et broccolitræ ned med. Ved afslutningen af showet skaber den lille kok en eksplosion, som leder til serveringen af den nøjagtig samme, dog spiselige version af den kokkens visuelle kreation.

Le Petit Chef gik først viralt på internettet, hvorefter firmaet bag konceptet er blevet kontaktet af forskellige high-end restauranter fra hele verden, om muligheden for at licensere brungen af animationen eller lave brugerdefinerede fremstillinger af konceptet. Le Petit Chef tager restaurantoplevelsen til det næste niveau, og vender gæstens ventetid til underholdende oplevelse.

Perspektivering / muligheder:

Hvordan kan du gøre din forretnings ventetid til en ny form for oplevelsesmoment?

Mere info:

Website: http://www.lepetitchef.com

Se også video af konceptet her:

 


Indlægget er produceret af Experiences by Innovation Lab, som HORESTA samarbejder med i forhold til trends og tendenser. Siden 2001 har Innovation Lab etableret et internationalt netværk bestående af tæt på 2500 personlige kontakter inden for verdensomspændende forskning, produktudvikling og iværksætteri. Viden og netværk bruges til at gøre udviklingen relevant og brugbar, så den kan omsættes til konkrete tiltag og værdifulde nye produkter og tjenester. De internationale trends er kurateret af Jarle Fink Kondrup, ekspert i teknologi og oplevelser, som er Innovation Labs spydspids indenfor turisme, retail og forretningsudvikling.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

Her er 10 veje til fremtidens digitaliserede hotelværelse

Digitalisering er sammen med bæredygtighed blandt de stærkeste fokusområder for hotelbranchen i disse år. Adgang til streamingtjenester på hotelværelset og digitale værelsesnøgler er nogle af de lavthængende frugter, som flere allerede har implementeret, men gæsternes krav til nye løsninger vil helt forudsigeligt stige de kommende år i takt med, at hjemmene bliver mere og mere digitaliserede.

Log ind